Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Internetcursus voor beginnersWil je graag meer online kunnen doen, maar weet je niet zo goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou! In deze cursus begin je bij het begin en ga je stap voor stap verder. Je leert onder andere typen, e-mailen en dingen opzoeken. Je volgt de cursus in je eigen tempo. Je kunt deze cursus volgen met een laptop of op je eigen tablet.

Laptop:
De cursus met gebruik van een laptop bestaat uit drie onderdelen. Tijdens ‘De basis’ leer je de allereerste beginselen, zoals de computer aanzetten, typen en e-mailen. Met het deel ‘Het internet op’ ontdek je internet en in ‘Samen op het web’ maak je kennis met sociale media, zoals Facebook.
Benodigdheden: eventueel een eigen laptop (niet noodzakelijk)

Tablet:
Deze cursus volg je met je eigen tablet. Van wifi instellen tot een internetpagina bezoeken en van foto's maken tot een spelletje spelen: jouw tablet heeft straks geen geheimen meer voor je!
 Benodigdheden: tablet en oortelefoontjes/ headset

Cursusdata:
17, 24, 31 maart
7, 14, 21, 28 april
 5 mei

  • Startdatum: dinsdag 17 maart 2020
  • Tijd: 9.30 - 11.30 uur
  • Duur: 8 lessen 
  • Deelname gratis, wel aanmelden bij de bibliotheek in Hellevoetsluis 
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.