Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Je inzetten als Maatje / Ik zoek een MaatjeJe inzetten als Maatje

Vind je het fijn om iemand regelmatig (minimaal eenmaal een keer in de 2 weken) te ontmoeten? Een kop thee of koffie te drinken of met elkaar iets ondernemen? Meld je dan als maatje voor iemand die dit nodig heeft. 

Je start met een gesprek met onze matchmaker. De matchmaker koppelt de vrager aan het maatje op basis van voorkeuren en interesses. 

wij bieden:
- een leuke activiteit die je samen bedenkt;
- ondersteuning bij vragen;
- trainingen;
- vrijwilligers verzekering;
 - tweemaal per jaar een ontmoeting met andere maatjes.

wij vragen:
- een VOG (wordt door PUSH betaald);
- een getekende overeenkomst;
 - je eenmaal per 2 weken als maatje inzetten.

  Ik zoek een Maatje

Je vind het fijn/leuk om af en toe iemand te ontmoeten en wat te ondernemen of een kop thee of koffie te drinken, Je bent op zoek naar iemand waarmee je regelmatig iets leuks kan afspreken?
 Meld je dan aan voor een maatje!!

Aanmelden bij stichting PUSH;

 0181 316688 (tijdens kantooruren)

Na aanmelden krijg je een gesprek met de matchmaker. Deze gaat, aan de hand van interesses, op zoek naar een geschikt maatje. Is deze gevonden dan worden jullie aan elkaar voorgesteld in een zogeheten klikgesprek, waarbij de matchmaker aanwezig is. Als er een klik is maak je verder de afspraken met je maatje.  

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.