Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Jumbo gaat veel service verlenen aan ouderen.Ouderen en hulpbehoevende bus.

Jumbo Brielle is zeer begaan met het welzijn van de ouderen in Brielle, daarom reden wij al sinds 3 jaar met een taxiservice op donderdag voor de ouderen of hulpbehoevende naar onze winkel. Dit was iedere donderdagmiddag weer een feestje. Een vaste club ouderen werd in de binnenstad opgehaald en deden op deze manier hun boodschapjes maar was tevens voor velen een sociaal uitje. De vraag was groot vanuit andere plekken in Brielle om ook bij hun langs te komen. Dit ging niet op de “oude” manier, maar nu heeft Jumbo Brielle zelf een ruime 8 persoons bus aangeschaft die we op meerdere dagen gaan inzetten voor het vervoer van ouderen vanuit heel Brielle naar de Jumbo en weer terug,  In de winkel worden de bus klanten ontvangen en verwelkomd met koffie en wat lekkers.

 Deze service kunnen we aanbieden met behulp van de  stichting Merula-weeshuis en Autocenter Oostvoorne.

In augustus gaan wij proef rijden. De bedoeling is dat we van maandag t/m woensdag tussen 09:00 en 12:00 op diverse plekken zullen stoppen om mensen op te halen en weer terug te brengen, de bus rijd dan door de binnenstad, Meeuwenoord, Rugge, Zuurland, Nieuwland, de Plantage en de Ommeloop. In deze proefmaand kunnen we kijken waar de behoeftes zijn en hoe de diverse routes zullen lopen, zodat we vaste tijdstippen kunnen afspreken.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.