Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Jammer! Maar kom niet naar de stranden van Rockanje en Oostvoorne!De gemeente Westvoorne roept dagjesmensen en toeristen dringend op thuis te blijven en niet naar de stranden, jachthaven, campings of vakantieparken in Rockanje en Oostvoorne te komen. De toegangswegen tot beide dorpen zijn afgesloten voor bezoekers. De politie en de boa’s zijn aanwezig om bezoekers tegen te houden en hen te verzoeken huiswaarts te keren.

De gemeente is overgegaan tot deze maatregelen, omdat grote groepen dagjesmensen en toeristen zich richting de stranden, jachthaven, campings en vakantieparken begeven. Gebleken is dat bezoekers zich niet houden aan de landelijke maatregel minimaal 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.

Burgemeester De Jong: “We hebben het weekend van 21 maart gezien dat strandbezoekers zich niet houden aan de landelijke maatregelen. Daarom hebben wij deze rigoureuze maatregel genomen. De volksgezondheid staat nu voorop. Als mensen gaan reizen, betekent dit dat het virus zich makkelijker kan verspreiden. Dat is echt een onwenselijke situatie. Als deze bizarre tijden voorbij zijn, is iedereen uiteraard weer van harte welkom in ons mooie gebied.”


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.