Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Lancering FIJNJETEZIEN.NL aanstaande zaterdag 3 maart
Aanstaande zaterdag om precies 10.00 uur zullen de wedhouders uit Brielle en Hellevoetsluis het startsein geven voor deze website FIJNJETEZIEN.NL

Zij zullen dit doen d.m.v. het op groot formaat tonen van de Homepage van deze site. Dit zal gebeuren op het Woordbouwerplein op de Markt in Hellevoetsluis.

Fijnjetezien.nl biedt als digitaal platform heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, van en voor en door bewoners waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kan helpen of iets kan delen. Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen uit Brielle en Hellevoetsluis. Je kunt zelf nieuwsberichten, artikelen, foto's, filmpjes en activiteiten op de site zetten. 

En wie weet, kun je iemand de helpende hand bieden. Je kunt ook hulp vragen: voor jezelf of voor het organiseren van een buurtbarbecue of andere activiteit in je wijk.

Je kan alles bekijken zonder je aan te melden. Kijk gerust een beetje rond en indien je het leuk vindt, kan je je aanmelden en een profiel maken. Hoe meer mensen zich aanmelden hoe leuker en interessanter de site gaat worden.

Meer info? mail naar info@fijnjetezien.nl