Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Mooie kerststukjes in buurtcentrum Oude WoelhoekGisteren was er weer een creatief Fijnjetezien terras in de Oude Woelhoek waar er kerststukjes gemaakt konden worden. Niet iedereen die zich had ingeschreven kwam maar het werd toch een gezellige boel. Én er zijn een hoop mooie kerststukjes gemaakt. Sommige deelnemers namen eigen bakjes mee en sommigen gebruiken die van ons. Onder een lekker bakje koffie/thee met iets lekkers erbij werd er heel wat afgeknutseld. Er hebben nog veel mensen meegeholpen met opruimen naderhand want na afloop lag er behoorlijk wat groenafval op de grond, waarbij nog onze dank! 

We kregen de gemaakte kerststukjes bijna niet op de lange tafels die we tegen elkaar hadden gezet maar het toch gelukt. Na een paar foto's gemaakt te hebben gingen de mensen weer blij naar huis. Óp naar de kerst!

Ik wens iedereen vrolijke, mooie en goeie kerstdagen toe en alvast een heel goed 2020, ook namens Petra.

De gastvrouwen Plonie en Petra

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.