Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwjaarslunch voor alle professionals van het Gooteplein in BrielleWoensdag 9januari 2019 vond er voor alle professionals vanuit onderwijs, zorg, opvang, sport en cultuur op het Gooteplein in Brielle, een Nieuwjaarslunchplaats. 

Het doel hiervan was om zorg te dragen voor een optimale ontwikkeling voor elk kind, waar wij ons als professionals elke dag met hart, hoofd en handen voorinzetten. Wij zijn trots op onze samenwerking en hebben dit via de Nieuwjaarslunch gevierd!

Samen met de collega’s van de St Leonardusschool, OBS De Branding, CBS Anker, Sportcomplex Dukdalf, BRES theater, Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Kunst en Cultuur Brielle, Sport- en Cultuur huis Dukdalf/BRES, Kinderkoepel, PUSH/Bravo, SO De Watertoren, Kinderopvang Humanitas en andere genodigden hebben we onder het genot van een broodje, loempia en wat te drinken genoten van een demonstratie van Springlab door enkele peuters van Kinderdagverblijf Watergeusje.

Het Springlab peuterpakket bestaat uit zes beweeg- en leergames, een beweegvloer met interactieve beweegtechnologie en vloermat. Het peuterpakket combineert hierdoor bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor peuters 

Het was een gezellige bijeenkomst met alle professionals en ambtenaren van de gemeente Brielle.