Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Nog één onderwerp te gaan...

  • 1 reactie

De donderdagen 13 en 30 januari was de Dorpskerk van Oostvoorne geopend voor iedereen die meer wilde weten of mee wilde praten over de onderwerpen donorschap of voedsel in relatie tot het klimaat.   Het waren geslaagde avonden , waarop met informatie kreeg van inleiders en dominee Marijke van Selm de christelijk ethische kant belichtte.  In een ontspannen sfeer kon men bij een drankje napraten of de sprekers persoonlijk benaderen.

De derde en laatste avond is op donderdag 13 februari a.s.   Het onderwerp is euthanasie , een veelbesproken onderwerp , zeker actueel met de huidige discussie over ‘ voltooid leven’ in de Tweede Kamer.    Vragen als   “ Hoort lijden bij het leven of hoeft dat niet ?”  ,    “ Mag je een ander vragen de verantwoording over jouw dood te nemen ? “

Op deze avond zal er een deskundige zijn en zal de dominee van Kerk Oostvoorne een toelichting geven.   Het belooft een dynamische avond te worden, waarbij U mede bepaalt welke richting het op zal gaan.   Weet dat U bij deze bent uitgenodigd om te komen luisteren, Uw mening te vormen, Uw vragen te stellen of Uw mening te geven.   Laat de locatie geen drempel zijn om binnen te komen ......, de inbreng van eenieder is van belang !

We starten om 19.30 uur

Dorpskerk , Kerkplein 1 

Oostvoorne 


Deel dit bericht!

Reacties

Truda Torn
12 februari 2020

Wil ook graag meer horen als er wat te doen is woon zelf in rockanje en ook in het Barbiertje want ik ben zelf ook alleenstaand. Voor wat contact

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.