Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Start Inloopspreekuur de KooisteeOp maandag 30 september start in de wijk de Kooistee een inloopspreekuur. Het wekelijks spreekuur is wekelijks van 14:00u tot 16:00u. Om een idee te geven met welke vragen u terecht kunt hierna enkele voorbeelden. Heeft u moeite met het invullen van formulieren? Vindt u brieven soms moeilijk en ingewikkeld? Heeft u vragen over wonen? Wilt u uw schulden aanpakken? Heeft u spanningen in uw relatie? Of heeft u een leuk idee of wilt u iets met uw talent doen in de buurt? Voor deze en andere vragen kunt u terecht bij het inloopspreekuur van DOCK. Wij gaan graag met u in gesprek en kijken samen met u naar mogelijkheden. Als blijkt dat wij u niet kunnen ondersteunen, dan zorgen wij dat u in contact komt met één van onze partners.  Loop eens binnen voor een praatje.

Meer informatie? Neem dan contact op met:

Nathalie Bijlhout: 06 599 601 91,

Leon van Soelen: 06 305 099 11


Buurtcentrum De Kooistee, Haring 23225 XE Hellevoetsluis

Maandag: 14:00-16:00 uur

 

Deel dit bericht!

Reacties

willem landmeter
21 september 2019

mag ik u erop wijzen dat cruciale informatie ontbreekt?Wat is de nieuwswaarde?

Leon van Soelen
23 september 2019

Beste meneer Landmeter, bedankt voor uw reactie. Het bericht is enigzins aangepast. Wat betreft de nieuwswaarde gaat het hier om een nieuwe activiteit voor Hellevoetsluis.

willem landmeter
24 september 2019

Er is mij nl gevraagd sinds 2015 de agenda bij te houden van buurthuis de kooistee. Deze is terug te vinden op buurthuisdekooistee.ga (gehele maand in blokvorm) Om het publiek juist te informeren en een goed campagne te starten is communicatie noodzaak. Je begrijpt dat ik nu wat raar aan het kijken ben? Ik heb de benodigde informatie even doorgezet naar je prive inbox. mvg wim

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.