Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Oprichters van Google zullen meer naar de achtergrond treden.Digi-Terras.

Allereerst om te beginnen wil ik in de wekelijkse Digi-Terras ICT Blog iedereen alvast een gezellig en gelukkig kerstfeest toewensen, want na een bewogen jaar (2019) met ups en downs is het messchien weer beter om in een even jaar wat meer geluk te vinden en uiteraard wat meer wijsheid.

Maar goed, om maar gelijk met de deur in huis te vallen omtrent de ICT blog van vandaag gaat het dit keer over de zeer machtige jongens binnen de ICT sector, en dan hebben we het over de top ondernemers van Google, de twee oprichters Larry Page en Sergey Brin gaan een stapje opzij zetten binnen de onderneming omdat ze het onnodig vinden om verschillende topmensen zo dicht op elkaar te zien zitten vandaar dat er een frisse wind binnen het bedrijf zal waaien en die zal worden geleidt door Google-Ceo Sundar Pitchai.

De twee top ondernemers Page en Brin hadden elkaar ontmoet in 1995 op de universiteit Stanford en begonnen samen de zoekmachine Google. Dit bedrijf groeide uit tot een van de machtigste bedrijfen van de wereld met een slordige 114.000 medewerkers.

De oprichters Larry en Sergey hebben er alle vertrouwen in dat de opvolger Sundar Pitchai de onderneming Google goed verder zal leiden in de verre toekomst. 

Uiteraard zal de top van Google natuurlijk zoveel mogelijk nieuwe future's proberen te verwerken en te implenteren in de zoek-engine, en dat het uiteraard natuurlijk ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn zodat een breed publiek er goed mee overweg kan.

How How, Merry Christ-Mas, Een Zegen Aan Jullie Allen Die Altijd Open en Eerlijk Zijn Geweest Tegenover Zichzelf En Hun Dierbaren En Naasten, De Kerst-Man Ziet Via Jullie Hart Wie Dat Zijn Dus Zal Hij Jullie Wat Geluk Schenken In De Vorm Van Het Goddelijke Licht. ("-") (7:14:2020)

Mvg,


Marcello. Windows & Android.

www.digi-terras.nl

John Kramer. Linux.  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.