Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Parkinson bijeenkomst in de InfirmerieIedere twee maanden wordt een Parkinsonbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst is voor mensen met Parkinson(isme), hun partners en mantelzorgers om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken en ervaringen uit te wisselen en te praten over alles en nog wat.

Parkinson bijeenkomst  in de Infirmerie

Lezing door Gijs Tjaberings, fysiotherapeut.

Welzijn Ouderen organiseert op woensdag 3 april 2019 van  10.30 – 12.00 uur een bijeenkomst voor mensen met Parkinson in de Infirmerie .Gastspreker deze ochtend is Gijs Tjaberings, fysiotherapeut te Brielle,  aangesloten bij het ParkinsonNet.Hij zal het e.e.a. uitleggen over zijn werkzaamheden ond de behandeling van de ziekte van Parkinson, daarnaast zal hij vragen beantwoorden.

Komt u ook? U bent van harte welkom! De toegang is gratis.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Welzijn Ouderen, dagelijks tussen 10.00 – 13.30 uur, via telefoon 728281 of via de email m.vanderlugt@catharinastichting.nl

De bijeenkomst vindt plaats in de Infirmerie, Rozemarijnstraat 42 in Brielle.

De toegang, koffie en thee zijn gratis. Komt u ook? Graag aanmelden via telefoon (0181) 416 863 of via email receptiewo@catharinastichting.nl