Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Presentatie Acute Zorg bij Alcohol- en Drugsincidenten
Logo-VAN-2018-350x119EHBO vereniging Spijkenisse biedt aan:


In toenemende mate krijgen we te maken met overmatige gebruik van alcohol en drugs. Niet alleen tijdens evenementen, maar ook steeds vaker tijdens het uitgaan en in de directe omgeving op zowel het werk als privé.

Snel en verantwoord reageren in geval van een alcohol- of drugsincident kan levens redden. Er wordt dus ook steeds meer verwacht dat bhv’ers, eerstehulpverleners, maar ook ouders en vrienden weten hoe ze moeten handelen bij dergelijke incidenten.

Tijdens de workshop Acute Zorg bij Alcohol en Drugsincidenten wordt er theoretisch kennis gemaakt met de verscheidde soorten drugs en alcohol die mensen het meest gebruiken als ze uitgaan. Uiteraard worden bij alle onderwerpen aandacht besteed aan de eerste hulp die nodig is.

De presentatie is geen vervanging op de volledige cursus, maar is een leuke interactieve manier om een kennis te maken verschillende drugs en alcoholproblemen en de eerste hulp hierbij.

Na de presentatie is er de mogelijkheid om materialen te bekijken en vragen te stellen.


Deelnemen ? Klik hier

Problemen met de weergaven? Klik dan hier naar de spiegel

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.