Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Resort Città RomanaResort Città Romana is een vakantiepark aan de rand van Hellevoetsluis. Bij dit resort ligt een groot centrumgebouw met diverse voorzieningen. Het centrumgebouw is ook toegankelijk voor bewoners uit de omgeving van Voorne-Putten.

In ons centrumgebouw vindt u  o.a.:

- Restaurant en Evenementenlocatie Duinhoek
Dit is een gezellig restaurant dat dagelijks geopend is van 08:00-22:00 uur. Er wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd, maar u bent ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak na een heerlijke wandeling in de omgeving.
Op maandag en donderdag worden er onbeperkt Spare ribs geserveerd en op woensdag onbeperkt Gamba's.
Bij Restaurant Duinhoek is het ook mogelijk om feesten en partijen, bruiloften en vergaderingen te organiseren.
Tijdens feestdagen (Pasen, kerst en oud & nieuw) worden er leuke activiteiten in het restaurant georganiseerd. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.duinhoek.nl

- Tony's Pub
Tony's Pub is de bar die in het centrumgebouw ligt. Ook deze ruimte is geschikt voor het geven van gezellige informele feestjes. Aan het einde van de maand wordt er een Vrijdag middag Borrel georganiseerd met gezellige muziek, hapjes en drankjes.
Op maandag en donderdag maakt de biljartclub gebruik van onze pub.

- Zwembad
Het zwembad is voor vrij zwemmen alleen toegankelijk voor mensen die op ons park verblijven, maar Zwemschool Goederond geeft dagelijks zwemlessen. Hier kunt u uiteraard wel gebruik van maken.

- Beautysalon en massagesalon
Als laatst hebben wij haar- en beautysalon La Fayette, waar u terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, pedicure en een knipbeurt. En massagesalon Touch of Healt. Annemieke Monster is een gespecialiseerde masseuse die samen met u kijkt naar de juiste behandeling.

Zien wij u binnenkort op ons Resort?

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.