Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Samen musiceren voor project 'Muziek aan bed'Musici van Hellevoetsluis spelen samen voor het goede doel 'Muziek aan bed.
Dit benefietconcert vindt plaats op zondagmiddag 10 juni van 15.00 - 17.00 uur in de Eendraght. Van filmmuziek tot klassiek, van pop to shanty, het wordt een muziekfeest voor jong en oud.

Muziekverenigingen, individuele musici, muziekdocenten en koren hebben de handen ineengeslagen en vormen samen het muzieknetwerk Hellevoetsluis. De opbrengsten van dit Benefietconcert van Muzieknetwerk Hellevoetsluis komen ten goede aan Stichting Muziek aan Bed, die kleine concerten verzorgt aaan het bed bij mensen. Vooral kinderen die niet in staat zijn een concert te bezoeken. 

Het concert komt tot stand dankzij de belangeloze deelname van het Cui Orkest, Muziekverenigingen Sempre Crescendo Hellevoetsluis en Voorne & Putten, de Helius Shanty Zangers, Helvoets Dameskoor, Vocalgroup Timeless, sopraan Martine Hordijk, pianiste Ynke van de Wagt, klarinettist Jantijs Volker, zangeres Martine Hordijk, de Blazersklas van Basisschool 'de Bron' en het Schoolorkest Jacob van Liesveld.
Arie van den Ban verzorgt de presentatie.
Deze Benefiet vormt de opmaat tot een duurzame en grotere samenwerking van de muziekorganisaties in Hellevoetsluis.

Kaarten kosten € 10,-. Reserveren: kaarten.hellevoetsconcert@gmail.com
Informatie: Facebookpagina Muziek Netwerk Hellevoetsluis

Bron: Hellevoetse Post 30 mei 2018

Stichting Muziek aan Bed verzorgt kleine concerten aan het bed bij mensen.