Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Sinterklaas in BrielleAfbeeldingsresultaat voor sinterklaas in brielle 2017

Nadat Sinterklaas op 17 november 2018 in Zaanstad is aangekomen zet hij de volgende dag, zondag 18 november, al direct koers naar Brielle.Naar verwachting meert de boot met de goedheiligman en al zijn helpers aan om 12.30 uur langs het Maarland NZ. Zijn paard Amerigo is er dan al. Hij zal zijn baasje staan opwachten om hem verder te brengen door de binnenstad. 


Vanaf 15.00 uur is er een ontvangst in het oude Stadhuis op de markt, waar iedereen de kans krijgt om Sinterklaas welkom te heten.


Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas in brielle 2017

Daarna gaat de Sint naar zijn tijdelijke huis in het Arsenaal. Vanaf maandag 19 november tot en met 4 december kun je bij hem op bezoek gaan. Wel eerst even online een afspraak maken.

Afbeeldingsresultaat voor arsenaal brielle

Deel dit bericht!

Reacties

willem landmeter
10 november 2018

zoals ieder jaar is het in in Brielle daadwerkelijk feest voor de kleinen en de groten. Alleen de sfeer al, de regen van pepernoten, de "admiraal met de acrobaat-pieten. Je proeft het daadwerkelijk. Tevens ook de sponsoring die op de achtergrond naadloos het feestgedruis een impuls geeft! Een aanrader! Aleen waar moet de brief voor Sinterklaas naartoe? Het adres in Spanje is momenteel onbezet en doorsturen naar het verjaars-adres duurt erg lang vanuit Spanje. Misschien kan daar in een ander artikeltje nog even over geschreven worden?