Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Sinterklaas op visite in buurtcentrum Oude WoelhoekOp 23 november komt Sinterklaas weer naar Nieuwenhoorn maar dit gebeurt op een andere manier dan andere jaren en dat wordt een verrassing.

Door omstandigheden zal er dit jaar geen intocht met muziek gehouden worden. Maar Sinterklaas, en natuurlijk zijn pieten, komen toch naar de Oude Woelhoek om even met de kinderen te praten.

De Oude Woelhoek is om 18.30 open en om 18.45 uur zal Sinterklaas binnenkomen en een half uurtje blijven om met de kinderen te babbelen.

Dus zo wordt toch nog een feestje binnen. Ook omdat er, nadat Sinterklaas weer op pad is gegaan, een toneelstuk worden gehouden en dit jaar is de titel: “De Inval Sinterklaas”.

En natuurlijk krijgen alle kinderen weer iets te snoepen en te drinken.

Het entreekaartje voor het feestje kost € 2,00 per stuk. Er is GÉÉN kaartverkoop op de avond zelf. Dus wees er snel bij want OP = OP. 

De kaartjes zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Astrid Looij van maandag t/m donderdag vanaf 15.00 uur, dus na schooltijd. Tel.nr. 0181-315290.

Om teleurstellingen te voorkomen kun je van te voren even contact opnemen met Astrid. De kaartjes moeten tevens vooraf aan de deur betaald worden.

De kaartjes kunnen ook op een andere dag/tijd opgehaald worden maar dan wel op afspraak.

We zien jullie allemaal weer op zaterdag 23 november!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.