Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Sponsorloop Roparunteam Hooymeijer


  • Rubriek: Nieuws

Hulp gezocht voor de sponsorloop op 13 juni

 

We organiseren op 13 juni, beter bekend als de nationale buitenspeeldag een sponsorloop voor Roparunteam Hooymeijer (310) in de Natuurspeeltuin teHellevoetsluis. Deze sponsorloop is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en wij zijn voor onze sponsorloop nog op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen opgeven als vrijwilliger voor onze sponsorloop en zich zo inzetten voor het goede doel!

 

Wat kunnen uwtaken zijn:

-         Het begeleiden of geven van een spel/beweegactiviteit

-         Het begeleiden van (een groepje) kinderen

-         Helpen met de catering

-         Helpen bij de stempelpost 

-         De richting (van de loop) aangeven (tijdens de loop)

 

De sponsorloop

 

De sponsorloop heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Roparunteam Hooymeijer 310 en de kinderen kennis laten maken met de leuke Natuurspeeltuin die gemeente Hellevoetsluis rijk is. De werkgroep bestaat uit Stichting PUSH, Stichting Anders Spelen en Roparunteam en werkt inmiddels o.a. samen met Scouting Hellevoetsluis, HC Voorne en BakxEvents om naast de Sponsorloop diverse andere leuke en avontuurlijke activiteitente organiseren. Het opgehaalde geld wordt nuttig besteed: door de kwaliteit van het leven van een kankerpatiënt zoveel als mogelijk te verbeteren. Het motto van de Roparun is dan ook: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Dit filmpje gaat over de kanjerketting en vertelt namelijk exact waarvoor wij dit organiseren.

 

Lijkt u dit leuken wilt u zich opgeven als vrijwilliger? Laat het weten via:
https://fijnjetezien.nl/hulp_vraag/id=4343 
 
Meer informatie over de sponsorloop vindt u hier: https://www.hellevoetsluisbeweegt.nl/hellevoetsluis/stichting-push/overzicht-aanbod/bekijk/55192/sponsorloop-natuurspeeltuin-hellevoetsluis

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.