Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Start 3e sociale huiskamer Welzijn Ouderen BrielleWelzijn Ouderen is verheugd te melden dat op donderdag 12 september de 3e sociale huiskamer van start gaat.  

De 3e Sociale Huiskamer is een samenwerkingsproject van sportstichting Je eigen Pad, Welzijn Ouderen en de Catharina Stichting.

De Sociale Huiskamer biedt de geborgenheid van een thuisomgeving, waar ouderen met hun vragen terecht kunnen en met elkaar kunnen praten. Naast het creëren van een geborgen en veilige omgeving, worden ook activiteiten ondernomen als bewegen en muziek maken. De Sociale Huiskamer fungeert daarnaast als ontlasting van en als vraagbaak voor mantelzorgers

Deels onderscheidt deze  3e Sociale Huiskamer zich van de andere huiskamers. Het programma ligt minder vast, is meer gevarieerd, de bezoekers worden meer betrokken bij de invulling ervan.

Samen met sportstichting Je eigen Pad en vrijwilligers organiseren we het structureel aanbieden van een laagdrempelig programma. Hierbij valt te denken aan o.a. creatieve activiteiten en culturele activiteiten, workshops zoals   bloemschikken, koken, schilderen, mandalatekenen, breien/ handwerken, spel, rouwverwerking, muziek, sportieve geheugentraining, voorlezen,  klankschalen, wandelen, bespreken actuele thema’s, culturele uitstapjes zoals(musea, theater, bibliotheek).

De 3e Sociale Huiskamer vindt 1 x per veertien dagen plaats op donderdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur bij Welzijn Ouderen of op een nog nader te bepalen locatie. De activiteit wordt afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd. Kosten voor deze activiteit bedragen € 3.50 per keer. Dit is inclusief vervoer en lunch.

Ouderen worden indien nodig door het vervoer van Welzijn Ouderen gehaald en gebracht.

Wilt u als vrijwilliger een helpende hand bieden aan deze activiteit, dan bent u van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Gonnie Hoebergen,  Welzijn Ouderen 

0181-728281/0683976734.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.