Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

start Fijn je te zien-terras in BrielleHadden we afgelopen oktober een eerste aanzet tot het Fijn je te zien-terras, vanaf januari gaan we definitief starten met een maandelijks terugkerende ontmoeting!

Vanaf 14 januari heten de buurtverbinders van Fijn je te zien u elke 2e maandag van de maand van 13.30 tot 15.00 uur welkom in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aan de Reede 2a.

Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee met iets lekkers (het eerste bakje is van ons), is er de mogelijkheid voor een gezellig praatje.

Wil je hulp met iets hebben, of je hulp aanbieden, misschien zoek je vrijwilligerswerk?: Wij zijn er voor je. Ons motto: Niets moet, alles mag!

Ook kunnen wij je informeren en/of helpen met de site: www.fijnjetezien.nl

Hier vind je onder andere wat er te doen is in Brielle en omstreken, nieuwsberichten en nog veel meer informatie over je omgeving.


 Wij ontvangen je graag op maandag 14 januari om 13.30 uur en zeggen: Fijn je te zien!