Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Stevige investeering van 6 miljard Stablecoins.Digi-Terras.

Vandaag gaan we in de wekelijkse ICT blog van Digi-Terras het nog even hebben over min of meer het vervolg van vorige week omtrent de wereld van de virtuele munt (en), en hoe men druk bezig is deze virtuele (betaal) beleggingswereld op de rails te krijgen. 

Uit research is gebleken dat onderzoeksbureau Messari de markt van de stablecoins waardeert op een slordige 6 miljard; Stablecoins zijn de digitale valuta die zijn gekoppeld aan fiat munten zoals de dollar. Deze virtuele coins zijn ontworpen om een constante waarde te behouden. 

De Heer Greenspan geeft aan dat miljarden dollars op dit moment zijn opgesloten in Stablecoins en liever afwacht dat het weer tijd wordt om de markt te betreden als er weer wat stabiliteiteit komt op de Cryptomarkt. Wanneer er weer een nieuwe Bull Run aan zit te komen dan kan men verwachten dat een groot deel weer zal worden geinvesteerd in Bitcoins en Altcoins

Om dit moment is de Tethercoin verruit de grootste, maar de meeste (grote) investeerders maken gebruik van Stablecoins, en op deze deze markt bezaten de klanten (69) ongeveer qua portefeuille een $100.000 tot $25.000.000 aan Crypto. Uit research bleek dat 96% van deze beleggers Stablecoins gebruiken, waarbij Tether verruit de favoriet is.

De Tether is de dominante Stablecoin met een gebruik van 40,25% en staat op de eerste plaats voor zowel Chinese als Engelse gebruikers. Verschillende Engelse respondenten gaven aan de Bitcoins te gebruiken, wat wijst op een eerste interesse van onze institutionele & VIP-klanten.

Uiteraard is het tevens zo dat deze grote virtuele beleggers op hun hoede moeten zijn want de digitale bankrovers liggen natuurlijk ook niet te slapen en liggen dus op de loer als dit soort grote investeringen worden gedaan, want daar valt het meeste te halen. Dus nu maar hopen dat de stabiliteit en veiligheid weer wat toeneemt op deze virtuele markten zodat beleggers weer kunnen investeren.

Dit was het weer voor deze week voor wat betreft de financiele virtuele markt, zoals men ziet is deze financiele markt constant in ontwikkeling.

Mvg,


Marcello. Windows & Android.

John. Linux & Windows.

Walther. Public Relatons.


www.digi-terras.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.