Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Streetparade en Taptoe HellevoetsluisAanstaande zaterdag 15 september zal de Streetparade en Taptoe Hellevoetsluis plaatsvinden. Deze Streetparade zal u aangeboden worden door de winkeliersvereniging van de Struytse Hoeck. En de organisatie is in handen van Stichting Taptoe Hellevoetsluis en zij zullen worden bijgestaan door 15 verkeersregelaars.

Door deze parade zal de Amnesty Internationallaan van 16.00 - 17.00 uur afgesloten zijn. 

De Route:

De route van de, uit acht muziekkorpsen bestaande Streetparade, bestaat uit twee delen. Het eerste deel start om 14.00 uur en is een route over het winkelcentrum 'de Struytse Hoeck', vanaf het parkeerterrein aan de Plataanlaan bij basisschool CBS de Bron. Ieder korps zal op drie plaatsen een kort stilstaand optreden verzorgen.

Stopplaatsen:

De eerste stopplaats is het pleintje tussen Zeeman en de Albert Hein, daarna tussen café 'de Meiden' en Chinees restaurant 'Ocean' en de laatste stopplaats is in het overdekte gedeelte bij Kippie en de Jumbo.

Het tweede deel van de route loopt over de Amnesty Internationallaan en start om 16.00 uur bij de Expeditiestraat naast het overdekte winkelcentrum. Ze zullen hun weg vervolgen naar scholengemeenschap het Helinium. 's Avonds zal hier dan ook de Taptoe Hellevoetsluis plaatsvinden.

In deze tijd is het niet mogelijk de parkeergarage en het parkeerterrein aan de kanaalweg Westzijde te verlaten. 

U kun omrijden maar u kunt natuurlijk ook komen kijken. De Streetparade is langs de hele route te bewonderen. Kom ook en beleef het mee!

En wanneer alle korpsen voorbij zijn, zullen de rotondes weer worden vrijgegeven zodat het verkeer weer gewoon doorgang kan hebben.