Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Succesvol starten met ondernemenRegio - Het opstarten van een een bedrijf is populair. Succesvol ondernemen vergt een goede voorbereiding. Daarom organiseert Startersdagen.com op initiatief van de Rabobank Voorne-Putten/Interpolis en de gemeenten Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne en Nissewaard, een evenement speciaal voor starter, startup en scale-up ondernemers.

De startersdag vindt plaats op 21 juni in de Sint-Catharijnekerk in Brielle.

Programma
De startersdag is bedoeld voor orënterende starters, net begonnen starters en ondernemers die toe zijn aan de volgende stap met hun jonge onderneming. De avond bestaat uit een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.

Daarnaast speelt het netwerk, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond. Meer dan 20 kennispartners zijn bereid gevonden om aanwezig te zijn voor kennismaking.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com/voorneputten2018 Hier kan tevens een keuze worden gemaakt in seminars en workshops.

Bron: Briels Nieuwsland 13 juni 2018