Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Trainsters Sportstichting Je eigen Pad overvallen in VierpoldersAfgelopen zondag werden in ’t Dijckhuis te Vierpolders Pia de Kramer en Astrid Severens (trainsters en oprichters van Sportstichting Je eigen Pad)  verrast en in het zonnetje gezet in verband met het 5 jarig bestaan.

In het diepste geheim werd een surpriselunch voorbereid door de activiteitencommissie in oprichting, die met deze eerste actie een mooie start maakte. Pia en Astrid waren echt, echt, echt helemaal verrast en met een smoes naar ’t Dijckhuis gelokt. Daar werden ze opgewacht door cursisten, ouders, judoleraren uit Zuid-Nederland en afgevaardigden van de Judo Bond Nederland uit het district Zuid-Holland. Mooie, lovende woorden door hen zorgden ervoor dat Pia en Astrid extra gemotiveerd zijn voor het volgende lustrum. 

Na een gezamenlijke lunch en een praatje met iedereen gingen de trainsters overladen met cadeaus en een mooie herinnering huiswaarts. Iedereen bedankt voor deze super middag en het geheim houden. 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.