Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Uitnodiging Nieuwjaarexpositie 2020Namens de Dogma Group Arts nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de opening van de Nieuwsjaarexpositie 2020 van de bijzondere kunstgroep "Spetters".

De opening zal plaatsvinden op dinsdag 21 januari 0m 19.30 uur. De opening zal worden verricht door Hans van de Velde (wethouder gemeente Hellevoetsluis).

De rode draad op deze expositie is  `Horror en andere enge dingen`. Enge clowns, heksen en andere griezels staren u aan vanuit het schilderij. Gelukkig zijn er ook nog andere prachtige schilderijen te zien op deze kleurrijke expositie. Door de grote verscheidenheid in leeftijd, ervaring, belevenis en mogelijkheden van de exposanten ziet u een grote variatie in stijlen, vormen, kleurgebruik en niveaus wat deze expositie zeer verrassend maakt.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom in het gemeentehuis van Hellevoetsluis, Oostzanddijk 26 (in de Vesting) en er staat een drankje en hapje voor u klaar. 

Deze expositie is, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, te bezichtigen tot 22 februari 2020.

-- Wij hopen u daar te begroeten. --

Deel dit bericht!

Reacties

Reacties zijn uitgeschakeld.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.