Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Vier organisaties genomineerd voor de aanmoedigingsprijs HellevoetsluisDit jaar zijn de volgende vier organisaties genomineerd voor de Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis 2019 : Repair Café/Fietsenbank, Buurtkamer Ons Midden, de Kledingbank en VV Nieuwenhoorn. 

Buurtkamer Ons Midden

De Kledingbank

VV Nieuwenhoorn

Repair Café/Fietsenbank

De verkiezing wie de prijs gaat winnen gaat niet om beste, oudste of de grootste organisatie, maar moet gezien worden als een steuntje in de rug.

7 december uitreiking Aanmoedigingsprijs

Wethouder Hans van de Velde reikt de aanmoedigingsprijs uit op zaterdagvond 7 december in Theater de Twee Hondjes. Aanvang 19.30 uur.

Op deze avond een zal de SeaSoundBigBand optreden, het Rijo Demonstratieteam en ‘de Vloer op’ met improvisatietheater.

Koop uw kaartje bij de balie van CentrumVrijwilligerswerk/Fijnjetezien in Cultuurhuis Nieuwe Veste. De kosten zijn slechts € 2,-- inclusief een hapje en drankje.

De balie is geopend iedere dinsdag- en woensdagmorgen van 10.00-12.00 uur en dinsdag - vrijdagmiddag van 14.00-16.00 uur. Tijdens openingstijden telefonisch via 0181- 390607.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.