Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Vraag een lintje aan voor trouwe vrijwilligers voor 1 juli 

Wat is het mooi om te zien, dat mensen oprecht zich gewaardeerd worden, door een Koninklijke onderscheiding/ een lintje en ook voor vrijwilligers in Hellevoetsluis kun je dat aanvragen. Het kost wel even tijd, maar wij zijn altijd bereid om daarbij te helpen. Dus wil je een steuntje, mail dan naar . Wij kunnen een ondersteunende verklaring schrijven.

Hierbij de link, daarin kun je ook het formulier downloaden. Onderstaand staat de tekst en………….het moet al voor 1 juli. We hopen dat jullie iemand gaan voordragen, want de vrijwilligers in Hellevoetsluis zijn goud waard: https://www.hellevoetsluis.nl/Inwoners/Onderscheidingen_lintjes/Koninklijke_onderscheiding_aanvragen

Deel dit bericht!

Reacties

Sami Alkhatib Abofakher
16 juni 2019

ik ben klaar voor vrijwilligerswerk

Hennie Wiersma-den Dulk
20 juni 2019

Kom dan op een middag tussen 2 en 4 uur naar de balie Vrijwilligerswerk in het Cultuurhuis/Twee Hondjes Opzoomerlaan, wat vind je leuk om te doen?

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.