Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligers Vestingdagen 2018 gezochtVRIJWILLIGERS GEZOCHT!
 
 Ook voor dit jaar kunnen we hulp gebruiken! Zo zoeken we nog:

 Verkeersregelaars - vanaf de vrijdag 17 augustus t/m zondag 19 augustus is de Vesting van Hellevoetsluis autovrij. Dit moet natuurlijk in goede banen worden geleid. Bestemmingsverkeer voor de braderie en andere deelnemers worden door de verkeersregelaars de juiste kant op gestuurd.

 Op- en afbouw - de dagen voor het evenement hebben we 'handjes' nodig om de Vesting gereed te maken voor alle activiteiten en de veiligheid van de bezoekers te garanderen.En natuurijk na afloop, dient alles weer te worden opgeruimd.

 Aanspreekpunt - deel van de Vesting
 Over de gehele Vesting vinden diverse activiteiten plaats. Zeker bij opbouwen in de ochtend en afbouwen aan het eind van de middag zoeken we "ogen & oren". Je wijst deelnemers naar hun plek, beantwoord eventuele vragen en je bent in direct contact met de organisatie bij problemen. Dus ben je het weekend beschikbaar voor een paar uurtjes per dag, geef je dan op!
 (het betreft hier licht werk, je hoeft niet te sjouwen o.i.d., dus geschikt voor alle leeftijden!)
 
Kassamedewerkers - op de zaterdag (10-18uur) en zondag (10-17 uur) kunnen bezoekers weer meevaren met stoomslepers. Meevaren kan voor €2,- per persoon (kinderen voor €1,-) Hiervoor zal er een kassa-unit bezet moeten worden.
 
 Hand- en spandiensten - tijdens de 3 dagen van het evenement gebeurt er altijd wel iets onverwachts waarvoor we hulp kunnen gebruiken. Een boodschap buiten de Vesting, omgevallen hekken rechtzetten, bezoekers of deelnemers begeleiden en ga zo maar door.

 Vele handen maken licht werk!
 Interesse, opgeven kan per mail: info@vestingdagen.nl - of kom op donderdag 09 augustus naar de kick-off / informatieavond. (20.00 uur - kantine gemeentehuis Hellevoetsluis)
 Voor vrijwilligers is er een t-shirt van de Vestingdagen, word je ingezet tijdens etenstijd: dan verzorgen wij natuurlijk een lunch en op de woensdagavond na Vestingdagen is er een bbq voor alle vrijwilligers.