Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilligersavond BrielleEvenals voorgaande jaren wil het Briels gemeentebestuur zijn waardering laten blijken voor het vrijwilligerswerk dat verricht wordt in onze Brielse samenleving.

Dit jaar zal de 'Vrijwilligers bedankt!'-avond plaatsvinden op vrijdag 22 november in ’t Dijckhuis te Vierpolders.

U kunt zich hiervoor als vrijwilliger persoonlijk aanmelden door een e-mail met naam van de organisatie, eigen naam, adres en telefoonnummer te sturen naar: of door langs te komen bij de tafel van het Centrum Vrijwilligerswerk in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES aan de Reede.
Openingstijden: maandag van 14.00 tot 16.00 uur, donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Let op: deze tijden zijn iets veranderd ten opzichte van andere jaren.

Op vrijdag 22 november ontvangen wij u vanaf 17.00 uur en staat er daarna een heerlijk buffet voor u klaar. Gedurende de verdere avond kunt u tot 21.00 uur genieten van een gezellig samenzijn met muziek van DJ heer Funkel die een geweldige verzameling op vinyl heeft met veel herkenbare jazz, soul en dansnummers uit de jaren 70, en waagt u zich zelfs misschien op de dansvloer.

Meld u snel aan voor de vrijwilligersavond, want er is beperkt plaats. 

Wilt u bij aanmelding aangeven of u gevoelig bent voor allergenen? 

Stuurt u een e-mail? Let er dan op dat u een bevestiging terugontvangt zodat u zeker weet dat uw aanmelding is ontvangen.

We zien u graag! Het wordt vast weer zo gezellig als vorig jaar!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.