Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Waardering mantelzorger in gemeente BrielleBent u ook Mantelzorger en zorgt u minimaal acht uur per week en/of gedurende, minimaal, drie aaneengesloten maanden voor iemand anders, dan kunt u de mantelzorgpas aanvragen. De persoon voor wie u zorgt, de zorgvrager, moet in de gemeente Brielle te wonen. 

Met de Mantelzorgpas wil de gemeente de mantelzorgers een steuntje in de rug geven. Iets lekkers voor bij de koffie/thee, naar de kapper, een bloemetje of een bezoekje aan ons mooie museum: Het is een kleine greep uit de vele mogelijkheden. 

Afgelopen 10 november 2019, de dag van de Mantelzorger, ontvingen de mantelzorg pashouders een bedankkaart waarmee men gratis oliebollen konden ophalen bij de oliebollenkraam. Meer dan 210 mantelzorgers hebben hiervan gebruik gemaakt. 

De Gemeente Brielle hecht er belang aan om Mantelzorgers te waarderen voor de zorg en ondersteuning die zij aan hun naaste(n) bieden. Was u Mantelzorger in 2019 en heeft u nog geen pas? U kunt deze pas nog aanvragen tot 1 maart 2020. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.mantelzorgvoorne.nl.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.