Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Workshop Fijn je te ZienCentrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis/ PUSH organiseert voor bewoners een Vrijwilligerscafé met de workshop “Werken met Fijn je te Zien”

Fijn je te Zien is een sociale internetpagina voor de gemeente Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne. Op deze pagina kunnen alle bewoners (stichtingen, organisaties, vrijwilligers, clubs, bedrijven) een artikel, oproep, of hun evenement plaatsen. Op  woensdagavond 5 februari organiseren we een workshop voor alle geïnteresseerden om meer te weten te komen over deze site. Alfons van Oldemark, legt in heldere taal uit wat de pagina is, hoe je simpel kunt inschrijven en hoe je berichten plaatst. En is er natuurlijk veel ruimte voor vragen….. Alfons verzorgt de technische ondersteuning voor Fijn je te Zien, dus is hij de man die antwoorden kan geven. De avond start om 19.30 uur en is tot ongeveer 21:00 uur.  Het Vrijwilligerscafé wordt gehouden in Buurtkamer “ons Midden” aan de Bremstraat 3 3222 XA Hellevoetsluis.

Inschrijven kan per mail:  en . Langskomen kan ook bij de Balie Vrijwilligerswerk in Cultuurhuis Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106 en kijk ook op www.fijnjetezien.nl voor de openingstijden en meer informatie.

Ook geïnteresseerden uit Brielle en Westvoorne kunnen zich melden voor deze avond.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.