Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Maatjes gezocht

14 november 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 40 dagen om te reageren
  • Plaats: Westvoorne
  • Thema: Zorg en Welzijn

Welzijn Ouderen is op zoek naar vrijwilligers/maatjes voor zelfstandig wonende ouderen in Westvoorne .

Werkzaamheden
De vrijwilliger bezoekt de cliënt met regelmaat voor het gezelschap, spelletjes spelen, samen boodschappen doen, wandelen, een praatje, etc.

Werkdagen en tijden
In overleg met cliënt.

Jouw kwaliteiten
Je kunt gezelligheid brengen en  genieten van de kleine dingen in het leven. Daarnaast is warmte, humor, aandacht, respect en begrip ook een belangrijk aspect.

Voor wat, hoort wat
Dat vrijwilligerswerk onverplicht en onbetaald is, betekent niet dat er geen waardering tegenover dient te staan. Welzijn Ouderen/ Catharina Stichting  vindt het belangrijk haar vrijwilligers te waarderen voor hun inzet, om hiermee de vrijwilligers te motiveren en te binden aan de organisatie. Waardering bestaat niet alleen uit een attenties met Kerst en een vrijwilligersavond, maar ook uit ondersteuning via bijeenkomsten en scholing of workshop.

Meer informatie?

Spreekt deze vrijwilligersvacature je aan, dan kun je contact opnemen met Gonnie Hoebergen, Welzijn Ouderen via telefoonnummer(06) 83976734 of via

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.