Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilliger of verkeersregelaar Avond4Daagse 2020

21 november 2019

  • Hulpvraag, 4 uur
  • Nog 52 dagen om te reageren
  • Plaats: Hellevoetsluis
  • Thema: Sport en Recreatie

De Avond4daagse staat gepland van 8 juni tot en met 11 juni 2020. Sporthal “De Eendraght” is de Start & Finish voor de acht nieuwe wandelroutes van 5 km en 10 km. Onder de vlag van KDO is een nieuw enthousiast kernteam gevormd: Dimitri Balkhoven, Baskoro van Hennik en Louis Keijsers.

Het kernteam zoekt via deze weg vrijwilligers en  verkeersregelaars die mee willen helpen volgend jaar een fijne wandelweek te maken.

We leggen nu even uit waar het werk van ene vrijwilliger of verkeersregelaar (VKR) uit bestaat:

Het werk van VKR gaat als volgt: om vijf uur komt u naar de Start & Finish. U heeft al bericht ontvangen op welke kruising / post u deze avond staat en met wie. Bij de Start&Finish staat een maaltijd voor u klaar. U krijgt het gele hesje uitgedeeld en er is een korte briefing. De laatste bijzonderheden worden besproken. Daarna gaat u naar uw post. Op de kruising begeleidt u samen met uw collega VKR de wandelaars veilig naar de overkant van de weg. De EHBO fietst als bezemwagen achter de laatste wandelaars en laat aan VKRs weten dat de post kan worden opgeheven. In “De Eendraght” is er een debriefing en kunt u uw hesje weer inleveren, wanneer u voor één avond VKR bent. Bij de briefing kunt u uw ervaringen doorgeven over uw post en algemene zaken. 

Het is nodig dat iedere VKR via een z.g. e-learning een certificaat haalt. De e-learing doet u via Internet en duurt ca 1 uur. In maart ontvangt u hiervoor een inlogcode. De e-learning kunt u thuis op uw PC volgen. Ook bieden we aan om klassikaal de e-learning te doen. De e-learning is gratis. Het certificaat is geldig voor één jaar. Zowel bekende als nieuwe VKRs volgen ieder jaar de e-learning. De organisatie krijgt een bevestiging wanneer u het certificaat gehaald heeft.  

Alle vrijwilligers en VKRs zijn via de organisatie verzekerd. De gemeente Hellevoetsluis verleent de vergunning voor het houden van de Avond4Daagse. In de aanvraag staat vermeld hoe de routes lopen en op welke posten VKRs zijn ingezet. Elke wandelavond zijn ca 45 VKRs nodig.

Over het werk als vrijwilliger: u helpt mee o.a. met opbouwen en afbreken van de Start & Finish , het stempelen van de startkaarten en u verleent andere hand- en spandiensten. Elke wandelavond zijn ca 20 vrijwilligers nodig.

U kunt zich aanmelden als vrijwilliger of verkeersregelaar voor één, twee, drie of vier avonden.

Wij bedanken u voor uw aandacht voor dit bericht. Wij hopen dat we er met velen van u volgend  staan om een fijne Avond4Daagse ervan te maken. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij contact met u op. Ons contactadres: avond4daagsehellevoetsluis@gmail.Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.