Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

GEZOCHT VRIJWILLIGERS VOOR STICHTING SOCIËTEIT DE SCHAKEL (ontspanning voor mensen met verstandelijke + verstandelijk/lichamelijke beperking)

25 november 2019

  • Hulpvraag, 3 uur per week
  • Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag
  • Nog 48 dagen om te reageren
  • Plaats: Hellevoetsluis
  • Thema: Hulpverlening, Zorg en Welzijn

Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste, als jij die creatieve, behulpzame, geduldige, verantwoordelijke en sociale regelneef bent die makkelijk contacten legt, goed Nederlands spreekt, wekelijks op maandagavond beschikbaar bent en van een uitdaging houdt. Dit zijn de mensen die perfect bij onze stichting passen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een vrijwilligerorganisatie. We bieden ontspanning aan unieke mensen met een verstandelijke en verstandelijk-lichamelijke beperking elke maandagavond van 19.00-22.00 uur in Buurtcentrum De Klinker, Bolwerk 48 (voor bezoek ga de brug over tegenover P.A. de Genestetlaan 49-51), te Hellevoetsluis.

We verzinnen low-budget activiteiten (schilderen, knutselen, playbackshow etc.), organiseren ze en begeleiden onze deelnemers daarbij. Affiniteit met onze doelgroep is van belang.

Momenteel is ons team vrijwilligers door ziekte erg klein en dat maakt de continuïteit van activiteiten voor onze deelnemers kwetsbaar, zeker omdat zij uitkijken naar onze avonden. Voor sommige is dit het enige uitje wat ze hebben.

Meer weten?
Kijk op onze website https://stichting-societeit-de-schakel-soos.jimdosite.com/ of facebook www.facebook.com/stichtingsocieteitdeschakel, of bel/mail onze secretaris Saskia Schreij op 06-30109834 of via . Als je echt voor een vrijwilligersrol geïnteresseerd bent, beantwoordt zij graag je vragen.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.