Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

STICHTING VRIENDEN VAN DE PLANTAGE

6 februari 2020

  • Hulpvraag
  • Nog 39 dagen om te reageren
  • Plaats: Brielle
  • Thema: Bewonersinitiatieven, Evenementen, Goede Doelen, Sport en Recreatie, Zorg en Welzijn

Ter vervanging van een bestuurslid van de Stichting Vrienden van
De Plantage, zijn wij met spoed op zoek naar een nieuw actief bestuurslid.
De Stichting Vrienden van De Plantage zet zich in voor de bewoners van het Verpleeghuis De Plantage te Brielle door, naast de reguliere zorg,  projecten en wensen van de bewoners te realiseren, die hun tijdelijke of permanente verblijf veraangenamen en/of comfortabeler maken, met inbreng van sponsors en donateurs.

Het bestuur vergadert formeel 4x per jaar en bestaat uit 6 personen. Van elk bestuurslid wordt vooral een dosis enthousiasme en betrokkenheid gevraagd, om zich te willen inzetten voor het doel en de PR- activiteiten van de Stichting Vrienden van de Plantage, in het belang van de bewoners. 

De bestuursleden worden ondersteund door een zeer betrokken voorzitter, secretaris, penningmeester en andere bestuursleden. Zij staan er nooit alleen voor. Het betreft hier een onbezoldigde functie. 

Komt u ons team versterken? Nadere informatie omtrent de Stichting Vrienden van De Plantage kunt u vinden op onze website www.svvdp.nl.

 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.