Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Tuk Tuk chauffeurs gezocht

11 april 2019


De stichting Promotie Hellevoetsluis heeft sinds kort 2 Tuk tuks beschikbaar. U weet wel van die leuke wagentjes zoals je die bv in Italie ziet en waar je lekker mee rond kunt toeren.

Voor het beheer en  de uitgifte en inname is de stichting op zoek naar een aantal vrijwilligers die het leuk vinden om deze karretjes van stal te halen en de toeristen uit te leggen hoe een en ander in zijn werk gaat. Misschien zelfs wel om af en toe met de toeristen een rondrit te maken. De tuk tuks bieden plaats aan totaal 3 personen (dus inclusief chauffeur).  En na de tocht moet de tuk tuk weer op stal natuurlijk.

We hebben nog geen idee hoe druk het gaat worden maar het lijkt ons handig om deze klus met een team aan te pakken en met het team een schema op te stellen. Want ook in de weekenden kan het voorkomen dat een tuk tuk verhuurd wordt.

Om met de tuk tuk te mogen rijden moet je in het bezit zijn van rijbewijs B (van voor 2013) of anders het rijbewijs A of A1.

Lijkt het je wat? Zoek dan contact met Bert van den Houten van de Stichting Promotie Hellevoetsluis, email: of tel. 0181 854378.


Deel dit bericht!