Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Verkeersregelaars gezocht voor avond 4 daagse Hellevoetsluis

6 mei 2019


De avond 4 daagse wordt gehouden van maandag 3 juni tot en met donderdag 6 juni.  

Mijn vraag aan jou: zou je als verkeersregelaar of beter gezegd evenementenbegeleider willen meedoen aan de avond 4 daagse ?   

Dit vrijwilligerswerk  betekent dat je voor of 1 avond of 2 of meer avonden er voor zorgt dat de groep wandelaars veilig kunnen oversteken op kruisingen waar verkeersbegeleiding nodig is.  Het is echt leuk werk om te doen vond ik vorig jaar.  

Uitleg:  
Voor dit wandelevenement verleent de gemeente Hellevoetsluis vergunning.  Aan de vergunning is gekoppeld o.a. de voorwaarden dat er voldoende gecertificeerde verkeersbegeleiders  beschikbaar zijn om te zorgen voor de veiligheid bij het oversteken.  

Het is ieder jaar een spannend punt om een complete verkeersbegeleiders te vormen. Op een avond zijn er 50 verkeersbegeleiders nodig, op andere avonden iets minder. Ook dit jaar weer is er een tekort aan verkeersbegeleiders.    

Als organisatie proberen we dit jaar om in deze laatste maand voor avond 4 daagse dit tekort op te vullen.   

Wat moet je doen:  
Wil je je als verkeersregelaar opgeven:  

- Meld je aan via het mailadres welke in de afbeelding vermeld staat
- Geef alvast aan welke avonden jouw voorkeur hebben om mee te doen.
- Je krijgt een bericht terug van Marjon Willard, de coördinator van de avond4daagse.
- Met haar retourbericht ontvang je een link waarmee je kunt inloggen op e-learing om het certificaat voor verkeersregelaar / of wel evenementenbegeleider te halen.

Bedankt voor je aandacht. 

Met vriendelijke groeten
Louis Keijsers

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.