Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Leuke Steungezin-vrijwilliger gezocht!

30 september 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 54 dagen om te reageren
  • Plaats: Hellevoetsluis
  • Thema: Hobby en Vrije Tijd, Maatjes

Hallo, ik ben een moeder met een Afghaanse culturele achtergrond en ik heb twee kinderen, een dochter en zoon.
Mijn partner, de vader van de kinderen, is 5 jaar geleden overleden en hier hebben wij het van tijd tot tijd nog zwaar mee. Het lukt dan niet altijd om door te gaan en er te staan voor mijn kinderen. Op minder goede momenten zou het fijn zijn als er iemand is waarmee ik kan praten of die mij of de kinderen mee neemt om iets leuks te ondernemen. We hebben geen groot netwerk hier in de omgeving maar genieten wel erg van gezelschap en activiteiten zoals lekker naar buiten gaan om te bewegen. Ook is het op de momenten dat ik niet lekker in mijn vel zit wat lastiger om het huishouden te runnen, voldoende aandacht te houden voor beide kinderen en ook nog de boodschappen in huis te halen om wat lekkers op tafel te kunnen zetten, het zou mij dan helpen dat er iemand is waar ik ook een beetje op mag leunen en hulp aan mag vragen.  Mijn zoon maakt makkelijk contact maar heeft door zijn beperking soms wat extra begeleiding nodig, hij kan erg genieten van kleuren en lekker bewegen. Mijn dochter houdt van shoppen en voetballen, ze is soms wat verlegen en heeft soms wat tijd nodig om je te leren kennen  maar geniet wel van gezelschap.  Het zou fijn zijn als er iemand is die er voor de kinderen en voor mij kan zijn ook op de mindere momenten. Ook lijkt het me fijn als iemand mij kan helpen bij het nog beter onder de knie krijgen van de Nederlandse taal.

Wilt u meer informatie over steungezinnen? Neem dan contact op met het werving Steun­gezinnen via of telefonisch via 085 486 70 70.

* het gezin op de foto is niet het daadwerkelijke gezin wat staat beschereven in de profieltekst.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.