Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Redactielid Kijk op de Wijk

8 oktober 2019

  • Hulpvraag, 4 uur per week
  • Woensdag
  • Nog 56 dagen om te reageren
  • Plaats: Hellevoetsluis
  • Thema: Media

De redactie van de Kijk op de Wijk heeft versterking nodig.

Elke laatste woensdag van de maand staan de nieuwtjes en wetenswaardigheden van de verschillende bewonersinitiatieven, wijkbeheer en buurtaanpak op deze twee pagina’s in Groot Hellevoet. De redactie zoekt mensen die zich aangetrokken voelen tot wat zich in hun buurt en wijk afspeelt en daaraan graag een positieve bijdrage willen leveren. Door als lid van de redactie mee te denken over inhoud van Kijk op de Wijk en stukken te schrijven. Het is erg leuk werk, waarvoor een enthousiaste en vaardige pen al voldoende is. De redactie bestaat uit een aantal personen die de ontwikkelingen in de buurten en wijken van Hellevoetsluis op de voet proberen te volgen en daarvan in Kijk op de Wijk over verhalen.
Als redactielid kom je door heel Hellevoetsluis, en kun je zo nieuwe contacten opdoen. Je bent er niet bijzonder veel tijd aan kwijt. De redactie komt twee keer in de maand bij elkaar, behalve
in juli en augustus, om de inhoud van de volgende Kijk op de Wijk te bespreken. En verder interview je mensen en groepen en schrijf je hiervan stukjes voor de twee pagina’s in de krant.

Lijkt het je wat?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op met;
Paul Deur van PUSH,
telefoon (0181) 336688,
e-mail  .

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.