Welkom op de Welzijnswijzer van de gemeente Voorne. Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die maatschappelijke hulp en ondersteuning bieden aan inwoners. Bijvoorbeeld op het gebied van zorg, voeding, leren en bewegen.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Lichaamsfuncties

Voel je je fit en gezond? Slaap je goed en kan je goed bewegen? Vind hier organisaties die je helpen om beter in je vel te zitten.

Mentaal welbevinden

Ben je blij met wie je bent? Kan je goed nadenken en dingen onthouden? Vind hier organisaties die je kunnen helpen als het even niet zo goed gaat.

Zingeving

Vind jij je leven zinvol? Zijn er dingen die je graag wil doen in het leven en accepteer jij je leven zoals het is? Vind hier organisaties die je leven zinvoller kunnen maken.

Kwaliteit van leven

Geniet jij van het leven? Ben je gelukkig en voel je je veilig? Vind hier organisaties die je kunnen helpen om je kwaliteit van leven thuis en in je eigen omgeving te verbeteren.

Meedoen

Heb je mensen die je kunnen helpen? Heb je werk of andere bezigheden die je belangrijk vindt om te doen? Vind hier organisaties die je kunnen helpen om in contact te komen met andere mensen en (weer) mee te doen.

Dagelijks functioneren

Kun jij goed voor jezelf zorgen? Het is belangrijk dat je weet hoe je hierbij hulp kunt vragen. Vind hier organisaties die je kunnen helpen bij je dagelijks functioneren.

Uitgelichte verhalen

Populair

Het Centrum Vrijwilligerswerk is de helpdesk waar inwoners terecht kunnen met vragen over vrijwilligerswerk maar ook waar vrijwilligersor...
Wij ondersteunen kwetsbare (oudere) bewoners die zelfstandig wonen. Dit doen wij door verschillende diensten en producten aan te bieden o...
Buurtkamer Ons Midden is een centraal ontmoetingspunt voor en door bewoners van de bloemen & planten buurt in Hellevoetsluis. Iedereen va...