Welkom op de Welzijnswijzer van de gemeente Voorne aan Zee. Zoek je hulp of ondersteuning en/of wil je weten hoe je zelf een vraag of probleem kan oplossen?

In de Welzijnswijzer vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die hulp en ondersteuning bieden aan inwoners. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, welzijn, voeding, leren en bewegen. Ook vind je er tips en trucs over hoe je zelf aan de slag kan gaan.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Dingen doen

Wil jij een nieuwe hobby beginnen, mensen leren kennen of iets nieuws leren? Hier vind je veel mogelijkheden: creatief, sportief of in de natuur, het kan allemaal. Zien we je snel?

Positief leven

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat willen we allemaal, Hier vind je mogelijkheden voor een gezonde geest. Wil jij een positieve verandering aan je leven geven? Klik dan snel verder.

Fit en gezond

Wil je gezonder leven, meer bewegen of gezonder eten? Zoek je een sportvereniging voor je kinderen? Heb je andere vragen over je gezondheid? Dan kun je hier allerlei organisaties, verenigingen en zorgverleners vinden die jou kunnen helpen met gezondheid.

Dagelijks leven

Er gaat veel goed in je leven maar soms kun je wat ondersteuning gebruiken. Het is dan goed om (op tijd) hulp te vragen. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over geld, werk, zorg of andere zaken waar je niet uitkomt. Deze organisaties zijn er voor je!

Kwaliteit van leven

Soms weet je het even niet meer en heb je een probleem op het gebied van opvoeding, je woning, je leefomgeving of met vervoer. Dan zijn er organisaties en mensen waar je met vragen terecht kunt en die je advies geven. Staat jouw oplossing ertussen?

Betekenisvol leven

Iedereen zoekt in het leven iets van betekenis. Voor de een is dat iets doen voor anderen, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Een ander vindt steun en waarde in het geloof. Als je samen met anderen de wereld een beetje mooier wilt maken, kijk dan hier.

Uitgelichte verhalen

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Populair

Buurtkamer Ons Midden is een centraal ontmoetingspunt voor en door bewoners van de Bloemen en Plantenbuurt in Hellevoetsluis. Iedereen va...
Buurthuis, geschikt voor alle buurt activiteiten, voor kindermiddag, koffiemoment, informatie, zelforganisatie, beweegactiviteiten, buurt...
Het Centrum Vrijwilligerswerk is de helpdesk waar inwoners terecht kunnen met vragen over vrijwilligerswerk maar ook waar vrijwilligersor...
Buurtkamer de Kooistee is gevestigd in het pand van fysio Weeda van den Berg, Haring 2 in Hellevoetsluis, een mooie zaal met keuken. Er z...