Menu

A Seal Zeehondenopvang en Expo Stellendam

A Seal Stellendam is een stichting die zieke en gewonde zeehonden opvangt die langs de Zeeuwse en Zuid-Hollandse kust gevonden worden. Bij A Seal kun je van heel dichtbij zeehonden zien en hoe ze door onze vele vrijwilligers worden verzorgd.
Bij A Seal is echter nog veel meer te zien. In ons bezoekerscentrum, de expo, kun je zien hoe de dieren leven, leuke speurtocht maken voor onze jongste bezoekers en zien hoe de KNRM mens en dier redt uit het water en hoe Rijkswaterstaat ons beschermt tegen het water met de deltawerken. Kortom een leuk uitje voor het hele gezin.
A Seal werkt met vrijwilligers die werkzaam zijn in de zeehondenzorg, technische dienst, promotieteam en natuurlijk onze expo. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Vrijwilligers vacature: Receptie- en ontvangstmedewerker (m/v)

Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers bij A Seal. Je bent het eerste aanspreekpunt van bezoekers en je zorgt voor een vriendelijke en vlotte afhandeling van de entreekaartjes en bedienen van de kassa. Je begeleid de mensen naar binnen, zorgt voor informatie over het centrum en wijst de bezoekers op de educatie-momenten en voedingsmomenten. Je beantwoord allerlei vragen en bent een ambassadeur van ASeal en de omgeving.

Daarnaast beantwoord je de telefoon, neemt boekingen en boodschappen aan en zorgt voor de juiste afwikkeling naar de verantwoordelijke personen. 

A Seal heeft een leuke shop met merchandise. Je zorgt voor afrekenen van de merchandise, aanvullen en prijzen van de merchandise. 

Tenslotte maak je bezoekers attent op de verschillende mogelijkheden om A Seal te steunen, zoals donateurschap, sponsor of adoptant worden. 

Je krijgt een opleiding om al deze taken te leren vervullen van een van onze teamleiders. Zij begeleiden je en zijn beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Samen met collega vrijwilligers werk je volgens een rooster. Inroostering van diensten gebeurt in onderling overleg met de teamleider waarbij voorkeursdagen kunnen worden aangegeven. Een dienst per week of per twee weken is mogelijk. Een volledige werkdag of halve werkdag is ook mogelijk. 

Aan het einde van een werkdag zorg je samen met je collega’s voor het netjes en schoon achterlaten van de expo. Dit omvat lichte schoonmaak werkzaamheden. 

In de expo werken ook gastheren en gastvrouwen die de bezoekers in het centrum informeren en educatie verzorgen. Samen met hen zorg jij ervoor dat bezoekers bij A Seal een onvergetelijk bezoek hebben. 

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.