Menu
Terug

Nieuws:

Sinterklaas intocht in Nieuwenhoorn

Plonie Staat, (Buurtcentrum Oude Woelhoek)
12 november 2018

Op 24 november is er feest in Nieuwenhoorn. Dan komen Sinterklaas en zijn Pieten weer langs. Er komt een optocht door het dorp die om 18.30 uur begint bij het buurtcentrum Oude Woelhoek, onder begeleiding van het muziekkorps Voorne en Putten. En de kinderen mogen natuurlijk meelopen met hun lampionnen.

De stoet eindigt ook weer bij de Oude Woelhoek en daar gaat Sinterklaas met zijn pieten ook even op visite om de kinderen te verwelkomen.

En als Sinterklaas weer weg is, volgt er in de Oude Woelhoek een toneelstuk en dat heet dit jaar “Pieterman is verliefd”.

En natuurlijk krijgen alle kinderen weer iets te snoepen en te drinken.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en het toneelstuk begint om 19.30 uur.

De kaartjes voor het Sinterklaastoneel zijn € 2,00 per stuk. Er is GÉÉN kaartverkoop op de avond zelf. Dus wees er snel bij want OP = OP.

De kaartjes zijn vanaf 10 november verkrijgbaar op woensdag, donderdag en vrijdag na 15.15 uur bij Petra van der Hoek, Smithilseweg 6, tel.nr. 06-23590524 en Marit van de Engel, Roosenhoeklaan 31, tel.nr. 06-25588949.

Om teleurstellingen te voorkomen kun je van te voren even contact opnemen met de desbetreffende personen. De kaartjes moeten tevens vooraf aan de deur betaald worden.

De kaartjes kunnen ook op een andere dag opgehaald worden maar dan wel na telefonische of WhatsApp afspraak.

We hopen jullie allemaal weer te zien op zaterdag 24 november!

Reacties