Menu

Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis helpt bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk, een maatje of taalcoach, organiseert een Fijnjetezienterras voor contact met elkaar en ondersteunt vrijwilligersorganisaties.

Kom gerust eens langs bij onze balie in het Cultuurhuis en onze baliemedewerkers helpen je graag verder.

Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

0181- 390607 tijdens openingstijden
cvh@stichting-push.nl
centrumvrijwilligerswerk.nl

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 14:00 - 16:00
vrijdag 14:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Tijdens lunchpauze van 12 - 14 u gesloten of na afspraak


Welkom bij het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis

Vrijwilligerswerk: wat is dat eigenlijk? Onmisbaar in Hellevoetsluis, dat is zeker. Hellevoetsluis is een echte Vrijwilligersstad.     

  •  Vrijwilligerswerk is vrijwillig, dus het is aan jou om aan te geven, wat je mogelijkheden zijn. Met wederzijdse instemming en vrijwillig is niet vrijblijvend: er wordt wel op je gerekend. Neem een maand de tijd om te kijken of je het leuk vindt.      
  •     
  •  Vrijwillig betekent ook: geen financiele vergoeding. Sommige organisaties kunnen een onkostenvergoeding verstrekken voor bijv. reiskosten, dus informeer naar de mogelijkheden.      
  •     
  •  Vrijwilligerswerk doe je in een organisatie of vereniging, met het doel de anderen te helpen. Het is een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, wat je ook doet. Van een maatje zijn tot een schilderklus bij de scouting.      
  •     
  •  Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk want geheel niet vrijblijvend en meestal voor familie.      
  •    

Zowel vrijwilligerswerk als mantelzorg zijn heel belangrijk voor onze samenleving. Doe het vanuit je hart. Daarom deze site met mogelijkheden om hulp te vragen en aan te bieden.                

Kijk rustig rond, heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met onze balie in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste. De backoffice is Stichting PUSH, Sportlaan 1, tel 316688. vragen naar Hennie Wiersma.      


Onze baliemedewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis zijn:

       


Laatste berichten

Woensdag 13 juni Nationale Buitenspeeldag 2018

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 22 mei 2018

Op woensdagmiddag 13 juni tijdens de Nationale Buitenspeeldag is er een sponsorloop met heel veel leuke beweegactiviteiten. Wij doen hieraan mee! De activiteit is voor kinderen van groep 4 t/m 8 en wordt vanaf 14.00 uur georganiseerd in de Natuurspeeltuin Hellevoetsluis. Dit filmpje gaat over de ‘kanjerketting’ en vertelt waarvoor zij dit organiseren: leven toevoegen aan de...

Lees verder

Vrijwilligers voor Historyland

Dick Wezenaar (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 16 mei 2018

Bij Historyland werken ze met vrijwilligers. Deze zijn van essentieel belang en erg belangrijk voor het bestaan. Dus vind je het leuk om met mensen om te gaan en lijkt het surveilleren je leuk dan ben je aan het juiste adres. Of heb je groene vingers dan is het misschien leuk om in onze permacultuur moestuin te komen werken? Maar ook voor het regulier onderhoud van het terrein kunnen ze mensen...

Lees verder

Rondleiders voor het Droogdok

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 9 mei 2018

Het geven van rondleidingen op en in het droogdok Jan Blanken. Het vertellen van de historische en culturele waarde van het dok. Naast het vertonen van films en het geven van toelichtingen met bezoekers de watergangen en de pompkelders van het droogdok in gaan. Je bent Gastheer en Gastvrouw van het Droogdok. Ook horecamadewerkers zijn van harte welkom. Tijdens verhuur van zalen, rondleidingen en...

Lees verder

Fijn je te zien op Moederdagfair

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 7 mei 2018

Kom op zaterdag 12 mei naar de Moederdagfair in Oudenhoorn. Op de Ring 1, bij de kerk staan vele kraampjes om moeders te verrassen. Wil je meer informatie over het nieuwe project Fijn je te zien? Kom naar het kraampje van Centrum Vrijwilligerswerk/PUSH en ontvang een leuke attentie. Maak alvast een account aan op www.fijnjetezien.nl . Voor alle hulpvragen en eigen aanbod....

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis »