Menu

Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis helpt bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk, een maatje of taalcoach, organiseert Fijnjetezien terrassen voor contact met elkaar en ondersteunt vrijwilligersorganisaties.

Kom gerust eens langs bij onze balie in het Cultuurhuis en onze baliemedewerkers helpen je graag verder.

Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

0181- 390607 tijdens openingstijden
cvh@stichting-push.nl
centrumvrijwilligerswerk.nl

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 14:00 - 16:00
vrijdag 14:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Tijdens lunchpauze van 12 - 14 u gesloten of na afspraak


Welkom bij het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis

Vrijwilligerswerk: wat is dat eigenlijk? Onmisbaar in Hellevoetsluis, dat is zeker. Hellevoetsluis is een echte Vrijwilligersstad.     

  •  Vrijwilligerswerk is vrijwillig, dus het is aan jou om aan te geven, wat je mogelijkheden zijn. Met wederzijdse instemming en vrijwillig is niet vrijblijvend: er wordt wel op je gerekend. Neem een maand de tijd om te kijken of je het leuk vindt.      
  •     
  •  Vrijwillig betekent ook: geen financiele vergoeding. Sommige organisaties kunnen een onkostenvergoeding verstrekken voor bijv. reiskosten, dus informeer naar de mogelijkheden.      
  •     
  •  Vrijwilligerswerk doe je in een organisatie of vereniging, met het doel de anderen te helpen. Het is een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, wat je ook doet. Van een maatje zijn tot een schilderklus bij de scouting.      
  •     
  •  Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk want geheel niet vrijblijvend en meestal voor familie.      
  •    

Zowel vrijwilligerswerk als mantelzorg zijn heel belangrijk voor onze samenleving. Doe het vanuit je hart. Daarom deze site met mogelijkheden om hulp te vragen en aan te bieden.                

Kijk rustig rond, heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met onze balie in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste. De backoffice is Stichting PUSH, Sportlaan 1, tel 316688. vragen naar Hennie Wiersma.      


Onze baliemedewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis zijn:

       


Laatste berichten

Fijn je te Zien Terras/ Durf te vragen

Fijn je te Zien Terras/ Durf te vragen

Petra O'Neill (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 19 juli 2018

Niet met vakantie maar toch zin in een leuke ochtend? Kom op donderdagmorgen 26 juli van 10.00 uur – ca. 11.00 uur naar het Fijn je te zien terras in Cultuurhuis de Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan 106 te...

Lees verder

Gastvrouw/heer.

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 18 juli 2018

Vanaf donderdag 6 september 2018 heeft de Stichting Entrada Voorne Putten, een Inloophuis in het Cultuurhuis “de Nieuwe Veste” Opzoomerlaan 106 te Hellevoetsluis . Wekelijks is er een gezellig samenkomen van mensen met kanker, hun naasten en betrokkenen. De activiteiten hierbij zijn: Contact met lotgenoten. Gezamenlijke zelf meegebrachte lunch nuttigen, mandala tekenen, vorm...

Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor de Buffel

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 11 juli 2018

De stichting 'Ramtorenschip Buffel' vindt het belangrijk dat jonge mensen bewust gemaakt worden van het Nederlands maritiem verleden en het daarbij behorende erfgoed. En daadwerkelijk een bijdrage kunnen leveren als vrijwilliger of ambassadeur tot instandhouding van het Nederlands maritiem cultureel erfgoed. Zij zoeken jonge mensen die samen met ouderen hun kennis en kunde hiervoor...

Lees verder

Groene Vingers

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 4 juli 2018

Voor het onderhoud van de mooie oude kerk in Nieuw Helvoet is een enthousiaste groep vrijwilligers in de weer. Het zou mooi zijn als ook de omgeving van de kerk goed wordt bijgehouden. En hoewel de gemeente het grasmaaien voor zijn rekening neemt blijft er nog genoeg werk over...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis »