Menu

Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis helpt bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk, een maatje of taalcoach, organiseert Fijnjetezien terrassen voor contact met elkaar en ondersteunt vrijwilligersorganisaties.

Kom gerust eens langs bij onze balie in het Cultuurhuis en onze baliemedewerkers helpen je graag verder.

Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

0181- 390607 tijdens openingstijden
cvh@stichting-push.nl
centrumvrijwilligerswerk.nl

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 14:00 - 16:00
vrijdag 14:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Tijdens lunchpauze van 12 - 14 u gesloten of na afspraak


Welkom bij het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis

Vrijwilligerswerk: wat is dat eigenlijk? Onmisbaar in Hellevoetsluis, dat is zeker. Hellevoetsluis is een echte Vrijwilligersstad.     

  •  Vrijwilligerswerk is vrijwillig, dus het is aan jou om aan te geven, wat je mogelijkheden zijn. Met wederzijdse instemming en vrijwillig is niet vrijblijvend: er wordt wel op je gerekend. Neem een maand de tijd om te kijken of je het leuk vindt.      
  •     
  •  Vrijwillig betekent ook: geen financiele vergoeding. Sommige organisaties kunnen een onkostenvergoeding verstrekken voor bijv. reiskosten, dus informeer naar de mogelijkheden.      
  •     
  •  Vrijwilligerswerk doe je in een organisatie of vereniging, met het doel de anderen te helpen. Het is een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, wat je ook doet. Van een maatje zijn tot een schilderklus bij de scouting.      
  •     
  •  Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk want geheel niet vrijblijvend en meestal voor familie.      
  •    

Zowel vrijwilligerswerk als mantelzorg zijn heel belangrijk voor onze samenleving. Doe het vanuit je hart. Daarom deze site met mogelijkheden om hulp te vragen en aan te bieden.                

Kijk rustig rond, heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met onze balie in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste. De backoffice is Stichting PUSH, Sportlaan 1, tel 316688. vragen naar Hennie Wiersma.      


Onze baliemedewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis zijn:

       


Laatste berichten

Medewerker techniek Nationaal Brandweermuseum

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 14 november 2018

Als medewerker techniek voer je technische werkzaamheden uit en helpt bij het reguliere onderhoud.. Natuurlijk ben je technisch onderlegd, liefst in autotechniek. Je bouwt de expositie op en onderhoud de tentoonstellingsobjecten. Het zijn leuke werkzaamheden en je werkt met prettige collega´s. Je krijgt een goede begeleiding en waardering. Voor vrijwilligers die buiten Hellevoetsluis...

Lees verder

Gastvrouw/gastheer DOCK

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 31 oktober 2018

In deze functie komt u in contact met de bijzondere deelnemers die vaak bezig zijn om zich zelf te vinden. Voor een vrijwilliger vaak een nieuwe ervaring die haar/zijn leven kan verrijken. U bent verantwoordelijk voor het efficiënt gebruiken van het jongerencentrum, het toezicht houden op correct gebruik, en het faciliteren van bezoek momenten van scholieren in de buurt, begeleiden en...

Lees verder

Taalcoachmeeting op dinsdag 6 november

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 29 oktober 2018

Ben je taalcoach of wil je het graag worden? Kom dan naar de Taalcoachmeeting op dinsdagmorgen 6 november. Vanaf 10.30 uur wisselen we informatie uit o.a. over de basistraining van nieuwe taalproject Digitaalhuis en inburgering. Kom langs als je kunt....

Lees verder

Sorteerders kledingbank

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 24 oktober 2018

In verband met het grote aanbod van kleding dat zij ontvangen zoeken zij nog enkele dames die het leuk vinden om in een fantastisch team kleding te sorteren. Zij hebben plaats op de maandagmorgen en maandagmiddag en de vrijdagochtend en de vrijdagmiddag. Werktijden zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt zelf bepalen welk dagdeel of dagdelen je wilt werken....

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis »