Menu

Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis helpt bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk, een maatje of taalcoach, organiseert Fijnjetezien terrassen voor contact met elkaar en ondersteunt vrijwilligersorganisaties.

Kom gerust eens langs bij onze balie in het Cultuurhuis en onze baliemedewerkers helpen je graag verder.

Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

0181- 390607 tijdens openingstijden
cvh@stichting-push.nl
centrumvrijwilligerswerk.nl

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 14:00 - 16:00
vrijdag 14:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Tijdens lunchpauze van 12 - 14 u gesloten of na afspraak


Welkom bij het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis

Vrijwilligerswerk: wat is dat eigenlijk? Onmisbaar in Hellevoetsluis, dat is zeker. Hellevoetsluis is een echte Vrijwilligersstad.     

  •  Vrijwilligerswerk is vrijwillig, dus het is aan jou om aan te geven, wat je mogelijkheden zijn. Met wederzijdse instemming en vrijwillig is niet vrijblijvend: er wordt wel op je gerekend. Neem een maand de tijd om te kijken of je het leuk vindt.      
  •     
  •  Vrijwillig betekent ook: geen financiele vergoeding. Sommige organisaties kunnen een onkostenvergoeding verstrekken voor bijv. reiskosten, dus informeer naar de mogelijkheden.      
  •     
  •  Vrijwilligerswerk doe je in een organisatie of vereniging, met het doel de anderen te helpen. Het is een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, wat je ook doet. Van een maatje zijn tot een schilderklus bij de scouting.      
  •     
  •  Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk want geheel niet vrijblijvend en meestal voor familie.      
  •    

Zowel vrijwilligerswerk als mantelzorg zijn heel belangrijk voor onze samenleving. Doe het vanuit je hart. Daarom deze site met mogelijkheden om hulp te vragen en aan te bieden.                

Kijk rustig rond, heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met onze balie in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste. De backoffice is Stichting PUSH, Sportlaan 1, tel 316688. vragen naar Hennie Wiersma.      


Onze baliemedewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis zijn:

       


Laatste berichten

Workshop jonge Mantelzorgers 26 september

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 10 september 2018

Sandra Stakel, medewerker van Antes en Stichting Tante Joy wil graag voor mensen in de buurt en medewerkers een workshop geven over het herkennen van de signalen en problemen van jonge mantelzorgers . Wie heeft hiervoor belangstelling? Reageer dan graag via deze site voor 20 september. Stichting Tante Joy biedt deze kinderen ontspanning, steun en gezelligheid. Dit heeft een positieve invloed...

Lees verder

Gezellige tuinman of -vrouw

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 5 september 2018

In het voorjaar hebben ze bij Zuidwester een nieuwe tuin gekregen aan de Schoolstraat waar ze volop van genieten. Ze willen die ook netjes onderhouden en af en toe wat opvrolijken passend bij het seizoen. Straks bollen poten zodat we volgend voorjaar sneeuwklokjes en tulpen hebben en wat zou het leuk zijn in december om een buiten kerstboom te hebben. Kortom; wie wil ons komen helpen? Kom eens...

Lees verder
Inloopochtend in buurtcentrum Oude Woelhoek

Inloopochtend in buurtcentrum Oude Woelhoek

Plonie Staat (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 5 september 2018

In het kader van De Week van de Ontmoeting, van 27 september t/m 5 oktober, wordt er op dinsdag 2 oktober van 10.00 – 12.00 uur in de Oude Woelhoek een inloopochtend gehouden. Het is de bedoeling om hier een...

Lees verder

Wethouder van de Velde opent Inloophuis Entrada

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 4 september 2018

Inloophuis Entrada opent haar deuren nu ook in Hellevoetsluis. A.s. donderdag 6 september om 12.00 uur zal wethouder van de Velde de feestelijke opening verrichten. Wekelijks zullen de gastvrouwen van Entrada in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan vanaf 10.30 uur mensen verwelkomen, die kanker hebben of daar direct mee te maken hebben (gehad). Zonder zwaarmoedigheid, een warm...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis »