Menu
Terug

Korte projecten

Vacatures voor vrijwilligers die iets willen betekenen bij korte trajecten.


Collectanten voor Alzheimer Nederland (8.016)

Afbeeldingsresultaat voor alzheimer nederland

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten door het geven van voorlichting over Alzheimer en andere vormen van dementie. Bieden ondersteuning en komen op voor betere zorg voor deze patiënten. We werken nauw samen met regionale en landelijke zorginstellingen en zamelen geld in voor onder andere wetenschappelijk onderzoek naar dementie.

 

Voor de jaarlijkse collecte zoeken wij vrijwilligers die 1 keer per jaar in eigen buurt èèn of meer straten willen collecteren, geen grote looproutes. 

We kunnen uw helpende handen goed gebruiken en zijn u zeer dankbaar!

Reageer


Vrijwilligers voor de ijsbaan (8.014)

Afbeeldingsresultaat voor ijsclub Brielle

IJsclub De Brielsche Geuzen is op zoek naar vrijwilligers die in de winter periode, als er ijs is, behulpzaam willen zijn voor het bemensen van de koek- en zopiekraam of het onderhouden en toezicht houden van de ijsbaan, zodat, vooral, kinderen kunnen schaatsen.
Wij kunnen helaas geen vergoeding geven maar als beloning bent u wel getuige van een echt winters tafereel. Bij voldoende mankracht is dit hooguit 1 tot 2 maal per week. Door de weeks alleen in de middag en in het weekend zowel in de morgen als in de middag.

Reageer