Menu

Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis helpt bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk, een maatje of taalcoach, organiseert Fijnjetezien terrassen voor contact met elkaar en ondersteunt vrijwilligersorganisaties.

Kom gerust eens langs bij onze balie in het Cultuurhuis en onze baliemedewerkers helpen je graag verder.

Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

0181- 390607 tijdens openingstijden
cvh@stichting-push.nl
centrumvrijwilligerswerk.nl

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 14:00 - 16:00
vrijdag 14:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Tijdens lunchpauze van 12 - 14 u gesloten of na afspraak


Welkom bij het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis

Vrijwilligerswerk: wat is dat eigenlijk? Onmisbaar in Hellevoetsluis, dat is zeker. Hellevoetsluis is een echte Vrijwilligersstad.     

  •  Vrijwilligerswerk is vrijwillig, dus het is aan jou om aan te geven, wat je mogelijkheden zijn. Met wederzijdse instemming en vrijwillig is niet vrijblijvend: er wordt wel op je gerekend. Neem een maand de tijd om te kijken of je het leuk vindt.      
  •     
  •  Vrijwillig betekent ook: geen financiele vergoeding. Sommige organisaties kunnen een onkostenvergoeding verstrekken voor bijv. reiskosten, dus informeer naar de mogelijkheden.      
  •     
  •  Vrijwilligerswerk doe je in een organisatie of vereniging, met het doel de anderen te helpen. Het is een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, wat je ook doet. Van een maatje zijn tot een schilderklus bij de scouting.      
  •     
  •  Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk want geheel niet vrijblijvend en meestal voor familie.      
  •    

Zowel vrijwilligerswerk als mantelzorg zijn heel belangrijk voor onze samenleving. Doe het vanuit je hart. Daarom deze site met mogelijkheden om hulp te vragen en aan te bieden.                

Kijk rustig rond, heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met onze balie in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste. De backoffice is Stichting PUSH, Sportlaan 1, tel 316688. vragen naar Hennie Wiersma.      


Onze baliemedewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis zijn:

       


Laatste berichten

Vrijwilligers voor dagbesteding

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 15 augustus 2018

Bij de dagbesteding 't Pluspunt, locatie De Rozenhoek, kan men nog vrijwilligers gebruiken. Het gaat met name om vrijwilligers die willen wandelen, fietsen op de duofiets, spelactiviteiten begeleiden van de klanten, helpen met het voorbereiden van de warme maaltijd, biljarten. 't Pluspunt is een activiteitencentrum dat dagbehandeling, dagactiviteiten en dag begeleiding biedt aan...

Lees verder

Voorzitter muziekvereniging

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 8 augustus 2018

Muziekvereniging Sempre-Crescendo is opgericht als zogeheten “fanfare” en in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende muziekvereniging met verschillende afdelingen: het orkest, de drumband, de drumfanfare, de majorettegroepen en de boerenkapel. Zij zijn, wegens gebrek aan opvolging, dringend op zoek naar een voorzitter. De taken zijn het leiden van de vergaderingen en de...

Lees verder

Fijnjetezien de hele zomer door

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 8 augustus 2018

Zoek je als organisatie vrijwilligers of wil je juist vrijwilligerswerk doen? Zoek je een maatje of wil je juist een maatje voor iemand zijn? Heb je een klusje of wil je juist een klusje voor iemand doen? Wil je samen wandelen of fietsen? Of gewoon wat informatie? Dan is het Fijnjetezienterras de ideale plek om even langs te gaan, vrijblijvend en gratis. En bij je in de buurt. De komende maand:...

Lees verder

Vestingpop zaterdag in Hellevoetsluis

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 1 augustus 2018

Muziekliefhebbers kom ook a.s. zaterdag naar de Vesting vanaf 12.00 uur al optredens: James op het Acoustic stage en 12.45 uur PEEN op het hoofdpodium: Plaats Zuidfront Hellevoetsluis. Tot 24.00 uur een zinderend programma, kom en neem je vrienden en buren mee: fijn je te zien!...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis »