Menu

Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis helpt bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk, een maatje of taalcoach, organiseert Fijnjetezien terrassen voor contact met elkaar en ondersteunt vrijwilligersorganisaties.

Kom gerust eens langs bij onze balie in het Cultuurhuis en onze baliemedewerkers helpen je graag verder.

Opzoomerlaan 106, Hellevoetsluis

0181- 390607 tijdens openingstijden
cvh@stichting-push.nl
centrumvrijwilligerswerk.nl

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 14:00 - 16:00
vrijdag 14:00 - 16:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Tijdens lunchpauze van 12 - 14 u gesloten of na afspraak


Welkom bij het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis

Vrijwilligerswerk: wat is dat eigenlijk? Onmisbaar in Hellevoetsluis, dat is zeker. Hellevoetsluis is een echte Vrijwilligersstad.     

  •  Vrijwilligerswerk is vrijwillig, dus het is aan jou om aan te geven, wat je mogelijkheden zijn. Met wederzijdse instemming en vrijwillig is niet vrijblijvend: er wordt wel op je gerekend. Neem een maand de tijd om te kijken of je het leuk vindt.      
  •     
  •  Vrijwillig betekent ook: geen financiele vergoeding. Sommige organisaties kunnen een onkostenvergoeding verstrekken voor bijv. reiskosten, dus informeer naar de mogelijkheden.      
  •     
  •  Vrijwilligerswerk doe je in een organisatie of vereniging, met het doel de anderen te helpen. Het is een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, wat je ook doet. Van een maatje zijn tot een schilderklus bij de scouting.      
  •     
  •  Mantelzorg is geen vrijwilligerswerk want geheel niet vrijblijvend en meestal voor familie.      
  •    

Zowel vrijwilligerswerk als mantelzorg zijn heel belangrijk voor onze samenleving. Doe het vanuit je hart. Daarom deze site met mogelijkheden om hulp te vragen en aan te bieden.                

Kijk rustig rond, heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met onze balie in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste. De backoffice is Stichting PUSH, Sportlaan 1, tel 316688. vragen naar Hennie Wiersma.      


Onze baliemedewerkers van het Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis zijn:

       


Laatste berichten

Koek en zopie een succes

Koek en zopie een succes

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 15 januari 2019

Buurtverbinder Walther actief bij de geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst met koek en zopie met zelfgemaakte erwtensoep van directeur Janneke Postma van het SBO waar alle vrijwilligers en netwerkprinters Fijn je te zien...

Lees verder
Milene Junius opent Spetters a.s. woensdag

Milene Junius opent Spetters a.s. woensdag

Hennie Wiersma-den Dulk (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 14 januari 2019

De kunstenaars van Stichting Dogma tonen a.s. woensdagavond trots hun kunstwerken op de expositie van Spetters: vanaf 19.00 uur kun je inlopen op het Gemeentehuis en Milene Junius zal om 19.30 uur de tentoonstelling...

Lees verder
Fijn je te zien Terras / Durf te vragen

Fijn je te zien Terras / Durf te vragen

Petra O'Neill (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 19 december 2018

Wij ( Birgitta en Petra van het Fijn je te zien terras ) wensen jullie allemaal een fantastische Kerst en een Nieuwjaar met vooral veel fijne , gezellige momenten. Ons Terras op donderdag 27 december gaat...

Lees verder

De Zonnebloem zoekt een Secretaresse (m/v)

Team CVH Hellevoetsluis (Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis ) 12 december 2018

De werkzaamheden bestaan uit licht administratief werk, contacten met regio en hoofdbureau onderhouden en leren vergaderen. Zij stellen het op prijs dat je in het bezit bent van eigen computer met office programma. Je kunt thuis werken, gemiddeld 1 à 2 dagdelen per week. Huidige secretaresse stopt per 1 januari 2019. Graag met organisatorisch talent en zelfstandig kunnen werken. ...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Centrum Vrijwilligerswerk Hellevoetsluis »