Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Welkom bij Stichting Hondenvrienden Hellevoetsluis, die staat voor de belangen van hondeneigenaren/verzorgers en honden binnen de gemeente Hellevoetsluis. Stichting Hondenvrienden Hellevoetsluis, overlegd met gemeente Hellevoetsluis over de plekken waar honden mogen en kunnen loslopen met en zonder opruimplicht. Méér afvalbakken om poep in te gooien, duidelijke borden met wat wel en niet mag. Een hondenspeeltuin om honden met elkaar te laten spelen en socialiseren.

De visie:
De visie die de stichting heeft; dat de verwachtingen en daden die de hondeneigenaren/verzorgers hebben en van de gemeente ervaren, en visa versa in balans zijn. Dat wil zeggen; de hondeneigenaren/verzorgers nemen verantwoordelijkheid om hondenpoep op te ruimen als de hond gepoept heeft. Zorgen ervoor dat zij meer dan genoeg poepzakjes bij zich hebben. De hond aangelijnd is waar het verplicht is en laten loslopen waar het mag. De gemeente stelt voldoende veldjes beschikbaar waar honden los mogen lopen met daarbij voldoende bankjes en afvalbakken.

Wij zien het voor ons; een hondenspeeltuin met voldoende voorzieningen die mensen met elkaar verbindt, jeugd, jongeren, jong volwassenen, volwassenen, iedereen is welkom.


Contact
06.53579007

Medewerkers (1)