Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Bij de zeekadetten stap je aan boord om plezier te hebben. Samen met een groep jongens en meisjes van verschillende leeftijden ga je een deel van je vrije tijd op het water doorbrengen.
Het verblijf aan boord van het korpsschip maakt veel indruk, vooral tijdens het varen. Maar ook in de kleinere boten kan het spannend zijn. Een flinke wind of veel stroming de baas worden doe je niet zo maar. En voor een roeitocht moet je echt wel wat in huis hebben
Een zeekadetkorps is meer dan een watersportvereniging. Natuurlijk leer je hoe je moet roeien en zeilen. En dat leer je als zeekadet goed. Wij hebben eigen diploma's daarvoor, die wij brevetten noemen.
Verder leer je bij de zeekadetten wat je allemaal aan boord van een groot schip moet doen. Dat doe je niet in een klaslokaal maar aan boord en een paar keer per jaar bij een vaartocht.
Als het korps met de Zeefakkel gaat varen ben je geen passagier maar een bemanningslid.
Bij alles wat aan boord te doen is, leveren de kadetten hun deel. Aan het roer staan is leuk, de koers uitzetten noodzakelijk en zonder de bediening van de motor is varen niet mogelijk.
Bij ons ben je op een plezierige manier bezig met jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Met elkaar ontdek je wat er op het water kan en nodig is. De korpsleiding en de instructeurs begeleiden je daarbij.
Met alle jongens en meisjes vul je het programma in. Samen bepaal je zelf de sfeer aan boord. Met elkaar maak je immers plezier!

Kanaalweg Westzijde 1, Hellevoetsluis

0618140560
zkkhellevoetsluis.nl/

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 19:00 - 21:00
donderdag gesloten
vrijdag gesloten
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten
Woensdag is de klusavond, zaterdag normale opkomst.