Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (3): 1 2 3 Volgende
datum titel categorie vraag
23-05-2018
Hulp
Kan iemand mij helpen om mijn voortuin opnieuw te bestraten?
23-05-2018
Hulp
Kom a.s. Zaterdag naar het Quakstrand om 10 uur naar het Quakstrand en doe mee met de grote opruimactie
22-05-2018
Overig
Ik ben op zoek naar een maatje om te wandelen, fietsen, kopje koffie drinken, enz..
22-05-2018
Hulp
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen opgeven als vrijwilliger voor de sponsorloop die we organiseren voor Roparunteam Hooymeijer (310)
16-05-2018
Hulp
Bij Slachtofferhulp Nederland werken alle medewerkers in het hele land als 1 team samen. We helpen slachtoffers zo goed mogelijk. Vrijwilligers, betaalde krachten, stagiaires en afstudeerders. Samen helpen we slachtoffers vandaag verder. Kom jij ons team versterken?
15-05-2018
Hulp
Maatje voor aanstaande donderdag
03-05-2018
Tuinieren
Graag iemand die mijn tuin van 3x6mtr opnieuw wilt betegelen
28-04-2018
Overig
Ik ben op zoek naar een wandel o0f fietsmaatje en af en toe eens koffie drinken.
24-04-2018
Hulp
Het team van Alzheimer Nederland afdeling Voorne-Putten en Rozenburg is op zoek naar een enthousiaste en creatieve PR-vrijwilliger. Als PR vrijwilliger maak je deel uit van het regiobestuur van VPR. Wij zoeken iemand die behendig is met Word, Excel en Internet. Iemand die de Nederlandse taal beheerst, en het leuk vindt om teksten te schrijven. Binnen de huisstijl van Alzheimer Nederland schrijf je persberichten t.b.v. de activiteiten binnen onze afdeling, onderhoud je een netwerk van de media en instellingen, en verzorg je de nieuwsbrief (nog op te zetten) voor alle vrijwilligers in onze afdeling.
24-04-2018
Hulp
Het team van Alzheimer Nederland afdeling Voorne-Putten en Rozenburg is op zoek naar voorlichters. Voorlichters zijn vrijwilligers die op scholen en bij bedrijven en instellingen informatie gaan brengen over de ziekte dementie, de gevolgen van deze ziekte, en hoe de maatschappij zich beter kan instellen op mensen met dementie en hun mantelzorgers.
24-04-2018
Hulp
Het team van Alzheimer Nederland afdeling Voorne-Putten en Rozenburg is op zoek naar een gespreksleider en gastvrouwen/-heren. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met dementie en hun mantelzorger, en alle overige geïnteresseerden. De gespreksleider introduceert de gastspreker van de avond, en leidt het gesprek en de vragen van de aanwezigen in goede banen. De gastvrouwen/-heren ontvangen de gasten, zorgen voor koffie en thee, en een gezellige sfeer gedurende de avond.
24-04-2018
Hulp
Het team van Alzheimer Nederland afdeling Voorne-Putten en Rozenburg is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Vrijwilligers die de schouders zetten onder de activiteiten van Alzheimer Nederland. Samen werken aan betere dementiezorg. Dat doen we onder andere door mee te praten in de Ketenzorg Dementie, en mee te denken met de Adviesraad Sociaal Domein (Wmo) van de gemeenten op Voorne-Putten en Rozenburg. Daarnaast vragen we aandacht voor de ziekte dementie en de mantelzorgers die rondom de persoon met dementie staan.
19-04-2018
Hulp
Ik zoek een vrouwelijke taalcoach/-maatje.
11-04-2018
Hulp
Ik zoek een taalcoach
11-04-2018
Hulp
Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke vrijwilliger, die ondersteuning kan bieden bij een cliënte van Careyn de Plantage om te gaan zwemmen op de maandag ochtend in Oostvoorne.
10-04-2018
Spullen
Technische vrijwilligers
10-04-2018
Hulp
Wij zoeken vrijwilligers die in ons museum willen werken.
06-04-2018
Overig
Ik ben op zoek naar een dans partner met name voor de Salsa ! Graag een partner, die de dans al machtig is en met mij wil vrijdansen. Ben jij ook op zoek, laat mij iets weten . Laat even een berichtje achter , als je geïnteresseerd bent!
04-04-2018
Hulp
Stichting Voedselbank Hellevoetsluis heeft dringend medewerkers nodig die kunnen helpen bij het vullen van de voedselpakketten. De werktijden zijn op vrijdag van 09.00 - 12.30 uur en/of 12.30 - 16.30 uur. De werkzaamheden zijn o.a. het gereed maken van de werkhal, vullen van de pakketten m.b.v. een rollerband en het opruimen van de werkhal. Als u zich wilt aanmelden stuur dan een email met uw gegevens aan: p&o@hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl en u krijgt binnen een week bericht van ons
04-04-2018
Hulp
ik zoek iemand die me kan leren dia's te digitaliseren, ik heb een scaner
03-04-2018
Overig
Weet of kent iemand een goede amateur panfluit speler in Hellevoetsluis of omgeving?
28-03-2018
Hulp
Stichting Voedselbank Hellevoetsluis zoekt een chauffeur die levensmiddelen op gaat halen bij verschillende bedrijven. De werkzaamheden omvatten ca. 1 à 2 dagdelen per week. Wij zoeken iemand die in bezit is van rijbewiijs BE, een goede rijvaardigheid en een goede fysieke conditie heeft. U bent flexibel en inzetbaar bij onverwachte acties waarbij goederen worden aangeboden. Spreekt het u aan of wilt u meer informatie, stuur dan een email met uw gegevens naar p&o@hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen
28-03-2018
Hulp
Stichting Voedselbank Hellevoetsluis zoekt een teamleider voor de werkvloer die de vulploeg aan kan sturen. De werkzaamheden omvatten verder het samenstellen van de voedselpakketten alsmede het verplaatsen daarvan op en van de rollerbank. Een redelijke tot goede fysieke conditie wordt gevraagd. De werkzaamheden worden op donderdagochtend en vrijdag de gehele dag uitgevoerd. Heeft u interesse of wilt u meer informatie stuur dan een mail met uw gegevens of vraag aan: p&o@hellevoetsluis.voedselbankennederland.nl en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen
23-03-2018
Hulp
Wij zijn op zoek naar een bar vrijwilliger die het leuk vindt om het team van bar vrijwilligers te ondersteunen in de recreatiezaal van Verpleeghuis Careyn de Plantage. Elke middag en ochtend is de bar geopend voor bewoners, bezoekers en medewerkers.
23-03-2018
Hulp
Voor de dinsdag middag zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om de cliënten van Careyn "t Akcent hierbij te ondersteunen. Heeft u groene vingers en vindt u het leuk om samen een mooi bloemstuk te maken voor de cliënt dan zijn wij op zoek naar U!
Pagina's (3): 1 2 3 Volgende