Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
  Kern
  Ingang Witte de Withstraat 44. Clubgebouw van de Brielse Roeiclub.
  Je kunt via diverse wegen Nieuwenhoorn binnenkomen. Ga je via de Dorpsstraat dan vindt je daar o.a. de kapperszaak "Haar", Buurtcentrum Oude Woelhoek, de dorpskerk, en de school "Het Palet".
  Voor jong en oud is een bezoek aan onze maritieme reparatieplaats een unieke belevenis. Waan u even terug in de tijd van de Grote Zeehelden. Kom innovatief ambachtelijk vakmanschap bewonderen in het historische Droogdok Jan Blanken. Het Droogdok bestaat uit 2 dokken. Het kieldok voor klein onderhoud en het timmerdok voor groot onderhoud en scheepsbouw. Bijzonder is de schipdeur die het dok afsluit. In het Bezoekerscentrum zijn interactieve beeldschermen waar u zelf mee aan de slag kunt. Zo ziet, hoort en leest u alles over het droogdok en zijn uitvinder. Bij een bezoek aan de vestinghaven van Hellevoetsluis mag u dit Maritiem Cultureel erfgoed niet missen!
  cafe waar ook veel muziek- en andere activiteiten plaatsvinden
  Hart van Hellevoet is een ontmoetingsruimte waar veel activiteiten plaatsvinden, o.a. het Alzheimercafé
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.