Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Buurthuis en sportaccommodatie

Groepen en organisaties

Er zijn vele redenen om naar ’t Dijckhuis te komen; kijk maar naar de activiteiten die in of vanuit 't Dijckhuis georganiseerd worden op dijckhuis.nl of meld je aan voor onze nieuwsbrief op .
spoprtgeluid, jubileum, buurtfeest, lekker thuis, of wat dan ook, de sfeer is optimaal als onze vrijwilligers, jongens en meiden er bij betrokken zijn. Het "theater gevoel" kunnen we overal creeren. meer dan 50 jaar ervaring en jonge honden op de werkvloer.
Sportstichting Je eigen Pad verzorgd activiteiten voor alle leeftijden met en zonder beperkingen. Specifieke doelgroepen zijn jeugd en ouderen. Balans Training (incl. veilig leren vallen), Sportieve geheugentraining (Cognitieve Fitness), Zeker Bewegen, Balans Training, Stoel Fit, Blijf Fit (conditietraining, sport en spel voor 60+), Judo (van jong t/m zwarte band en recreatief) en personal training.

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.