Fijnjetezien.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Welzijn ouderen

Groepen en organisaties

Sportstichting Je eigen Pad verzorgd activiteiten voor alle leeftijden met en zonder beperkingen. Specifieke doelgroepen zijn jeugd en ouderen. Balans Training (incl. veilig leren vallen), Sportieve geheugentraining (Cognitieve Fitness), Zeker Bewegen, Balans Training, Stoel Fit, Blijf Fit (conditietraining, sport en spel voor 60+), Judo (van jong t/m zwarte band en recreatief) en personal training.
Catharina Stichting biedt de ouder wordende inwoner van de gemeente Brielle en Westvoorne een integraal aanbod van diensten en producten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Bij Catharina Stichting kunt u terecht voor welzijnsdiensten, thuiszorg, begeleiding of zorg met verblijf. Dit verblijf kan kort- of langdurend zijn. De dienstverlening is afgestemd op uw individuele wensen en behoeften.
Wat is jouw reden om de Bibliotheek te bezoeken? Kom je voor ontspanning of inspiratie? Voor informatie of educatie? Kom je om deel te nemen aan een culturele activiteit of wil je rustig een krant of tijdschrift lezen aan de leestafel? Wat je reden ook is, een ding staat vast: de Bibliotheek is er voor iedereen. Je bent van harte welkom!

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.